Nytt merke: vi lanserer Nacific!

Nacific er et superpopulært merke i Korea med mange tilhengere som vi har møtt ved flere anledninger i Seoul. Og for alle dere EXO-fans der ute, så kjenner dere kanskje igjen Nacific som merket k-popidolet Chanyeol er ambassadør for? Nacific er stolte av å ha utviklet premiumprodukter og for å ha gjort dem tilgjengelige for alle til en gunstig pris. Da de kontaktet oss nylig med planer om å lansere i Europa og ønsket å ha SkinSecret med på laget, takket vi raskt ja!

Vi har i første omgang tatt inn deres mest kjente Herb Origin-serie med tre produkter som til sammen har solgt over 1 million eksemplarer.

Med ingredienser som ringblomst, kamille og aloe vera vil serien roe ned irritasjoner i huden og gi umiddelbar og varig fukt. Felles for toneren, serumet og fuktighetskremen er at de alle tre inneholder den patenterte ingrediensen Sepicalm, en blanding av ekstrakt fra vannlilje og aminosyrer som holder huden sunn.

Fresh Herb Origin Toner

Toneren har en lettvektig konsistens som trekker raskt inn i huden, og egner seg ypperlig til å legge lagvis. Fresh Herb Origin Toner kan brukes av alle hudtyper, særlig hvis du er dehydrert og opplever gustenhet eller hud uten spenst. Planteingrediensene i den vil berolige irritasjoner, mens niacinamide, adenosine og ekstrakt fra asiatiske medisinplanter vil sørge for en jevnere hudtone og hudtekstur.

Fresh Herb Origin Serum aka The Damn Serum!

Fresh Herb Origin Serum er et hybridserum, også kalt et oljeserum. Dette serumet er også kjent som “the damn serum” i Korea fordi det gir en prikkende følelse på huden ved påførsel om man har en svekket hudbarriere. Poenget med serumet er at du raskt skal kunne vite om huden din er svekket, og ved daglig bruk av serumet vil prikkingen og svien forsvinne, siden det sørger for å bygge opp hudbarrieren ved hjelp av sine pleiende ingredienser! Genialt, ikke sant?

Selv om dette produktet er en blanding av serum og olje vil det likevel ikke føles tyngende på huden, og det inneholder kun ikke-komedogene oljer som vil si at de ikke tetter porene. Planteingredienser fulle av antioksidanter til å nøytralisere skadelige frie radikaler fra solstråling og forurensing gjør det til et ideelt serum å bruke i morgenrutinen, og blandingen av sitrongress, lime og mynte holder porene rene og gjør dem mindre synlige. Serumet kan brukes av alle, men vil passe best normal, tørr og kombinasjonshud.

Fresh Herb Origin Cream

Fresh Herb Origin Cream er en deilig fuktighetskrem med sheasmør og beroligende kamilleblomst. Den gir godt med fukt til både tørr og dehydrerte hudtyper, og sørger også for å lukke fukten inn i huden og sørge for at den ikke fordamper. Niacinamide, adenosine og aminosyrer jobber aktivt med å minske synligheten av aldringstegn som pigmentflekker, rynker og fine linjer. Denne kremen passer best normal til tørr hud, men også fetere hudtyper vil dra nytte av Fresh Herb Origin Cream ved å bruke den som en pleiende nattkrem.

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *