Slik forvandlet en antibiotikakur og koreansk hudpleie Nawas hud

Våre aller beste ambassadører er de kjære kundene våre! Derfor streber vi etter å dele så mange av deres historier og forvandlinger som mulig, slik at dere kan få et inntrykk av hva man kan oppnå med en god hudpleierutine. Denne gangen er det Nawa som deler sin historie. Nawa slet med kviser i 2 år før hun ved hjelp av en antibiotikakur og koreansk hudpleie har blitt kvisefri, og nå er på god vei til å bli kvitt arrene. Før vi begynner på historien til Nawa, vil vi oppfordre de som sliter med kraftig eller alvorlig akne til å kontakte sin fastlege for å få hjelp til riktig behandling.

Min hudhistorie

Jeg har tørr hud og får ofte eksem rundt øynene, men likevel har jeg slitt med akne og en hud i ubalanse de siste to årene. Uansett hvilke produkter jeg prøvde så det aldri ut som om huden min ble bedre, og jeg hadde utrolig nuppete hud og ujevn tekstur i panna og på kinnene. Mitt største ønske var å få hudteksturen så jevn som mulig. Slik så huden min ut før jeg startet behandlingen:

Nawa Koreansk hudpleie hudproblem

 

Jeg har alltid likt koreanske dramaserier og k-pop, og det var slik jeg oppdaget koreansk hudpleie. Gjennom research fant jeg SkinSecret, og bestilte en helt ny hudpleierutine sommeren 2020. Produktene jeg kjøpte først var blant annet Banila Co Dobbelrens KitCOSRX Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask og COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence.

Dette var ikke en optimal match. Huden min var god i ca. 10 dager før det ble verre, og nuppene i panna var helt ute av kontroll. Men det var flere årsaker til det: det var sommer, og med kombinasjonen av fete produkter og svette ble huden enda verre. Jeg begynte også på hele rutinen med en gang i stedet for å starte forsiktig med ett og ett produkt. Etter å ha renset huden følte jeg det fortsatt lå et lag med produkter igjen på hudoverflaten. Men Advanced Snail 96 Mucin Power Essence likte jeg godt, det ble fort en holy grail og et produkt jeg fortsatt bruker i dag. Uten å overdrive kan jeg si at jeg så forandringer over natten!

Så bestemte jeg meg for å kontakte legen for å få slutt på betennelsene i huden. Først var jeg redd for å få medisiner mot kvisene på grunn av bivirkningene, men tok likevel sjansen. I oktober 2020 begynte jeg på en antibiotikakur, og allerede etter 1 måned var nuppene og kvisene borte. Totalt var jeg på medisiner i ca. 2,5 måned. Det som gjenstod nå, var å bli kvitt arrene etter aknen.


Slik var huden etter antibiotikakuren. Kvise- og nuppefri, men med røde arr.

Jeg gav hudpleieprodukter en sjanse til, og bestilte også noen nye produkter, som jeg ikke angrer på. Rutinen jeg brukte da og fortsatt bruker som fungerer på min hud er:

Min hudpleierutine i dag:

BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm

D’ALBA PIEDMONT Peptide No-Sebum Mild Gel Cleanser

DEWYTREE The Clean Lab Peeling Gel

ACWELL Licorice pH Balancing Cleansing Toner

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

ISNTREE Hyaluronic Acid Moist Cream

COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

Oljerensen BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm er min favorittsminkefjerner! Jeg har aldri prøvd en oljerens som fjerner sminke like godt som denne gjør. DEWYTREE The Clean Lab Peeling Gel er en must-have for meg! Denne skrubben gjør huden silkemyk. Som sagt er COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence en holy grail for meg, og ACWELL Licorice pH Balancing Cleansing Toner gir en fin glød. Rismasken til COSRX bruker jeg fortsatt rundt øynene for å lindre eksem eller rundt munnen hvis de områdene blir veldig tørre.

 

Nawa Koreansk hudpleie etter
Slik ser huden min ut i dag

Takket være medisinene ble jeg kvitt kvisene og nuppene etter kort tid, men på grunn av hudpleieproduktene lysnet kvisearrene fort, og de holder også huden min i sjakk. Jeg forandret også på dietten min, kuttet ut sminke og begynte å drikke mer vann. Jeg reduserte også mengden søtsaker jeg spiser og begynte å bevege meg mer. Til sammen tok det fire måneder for at arrene ble redusert til ca. halvparten, og dette er noe jeg vil fokusere på videre. Resultatet av alt har gjort at jeg ikke føler jeg trenger å bruke sminke, og jeg er mye mer selvsikker i min egen hud. Jeg er så stolt over huden min og vil vise den frem!

 

Skrevet av Nawa (17 år)

Ønsker du å dele en positiv erfaring med koreansk hudpleie eller SkinSecret, ta kontakt da vel 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *