Øst møter vest: vi lanserer d’Alba Piedmont!

d’Alba Piedmont er et relativt ungt merke med opprinnelse i 2016, men har på kort tid rukket å vinne en rekke priser, og har blitt distribuert utenfor Koreas grenser. Navnet kommer fra landsbyen Alba i den italienske Piedmont-regionen, hvor også mange av ingrediensene blir innhøstet. Stjerneingrediensen i d’Albas produkter er italiensk hvit trøffel, som med sine anti-inflammatoriske og anti-age egenskaper regnes som en “superfood” for huden. d’Albas mål siden starten har vært å lage luksuriøse anti-age hudpleieprodukter som passer alle hudtyper – selv oljete hud, noe som i hudpleieindustrien ikke har vært en selvfølge, da anti-age produkter har en tendens til å være fetere kremer og tykke serum.

 

Hvem passer produktene for?

Hvit trøffel inneholder naturlig mye C-vitamin og vitamin B12 som fjerner hyperpigmentering og jevner ut hudtonen. Trøffel inneholder også vitamin B3 og B6 som reparerer tørr og skadet hud, i tillegg til å forhindre at huden blir irritert. d’Albas produkter inneholder også peptider, som er essensielle mot å bekjempe aldringstegn som rynker og slappere hud. Disse produktene passer derfor godt til de med moden hud, men kan godt brukes av alle hudtyper.

Produktene vi lanserer denne gangen er fra Peptide No-Sebum serien. I tillegg til å være utmerket i en anti-age pleierutine, kan disse produktene også hjelpe de som sliter med oljete og uren hud, men kan brukes av alle hudtyper uten at huden tørker eller tappes for fukt. I tillegg til de gode egenskapene hvit trøffel og peptidene har, inneholder serien også BHA-ingredienser som skånsomt eksfolierer huden. pH-balansen til produktene ligger på mellom 5.5 til 6.5, som er den optimale pH-verdien til huden. Produktene inneholder ingen parfyme eller syntetiske dufter som kan irritere huden.

Peptide No-Sebum serien inneholder tre luksuriøse produkter: gelrens, toner og fuktighetskrem.

Peptide No-Sebum Mild Gel Cleanser

Dette er en parfymefri, lettduftende og mild gelrens som er skånsom mot huden, samtidig som den går i dybden og renser porene. Denne rensen fjerner effektivt hudormer, men etterlater ikke huden stram eller tørr. Den unike blandingen av hvit trøffel, BHA-ingredienser og en optimal pH-verdi balanserer huden og minimerer pigmentflekker. Bruk rensen etter en oljerens på fuktig hud og masser inn i huden.

Peptide No-Sebum Balancing Toner

En superluksuriøs toner med en pH-verdi på 5.6 som passer alle hudtyper, men spesielt oljete og moden hud. Italiensk hvit trøffel gir fuktighet og stimulerer cellefornyelse, mens peptidene strammer opp slapp hud og jevner hudteksturen. I tillegg inneholder denne toneren perleekstrakt som gir en ekstra glød. Har du akne-plaget hud, kan Balancing Toner fra d’Alba være redningen for deg, og roe ned huden betraktelig.

Peptide No-Sebum Repair Cream

Selv om konsistensen til denne kremen er svært lett og den absorberes raskt inn i huden, gir den også store mengder fuktighet. Repair Cream har, i tillegg til BHA-ingredienser, hvit trøffel og peptider (som hjelper mot aldringstegn), formulert med calamine, som kontrollerer talgproduksjonen i huden, samtidig som den har beroligende effekt. I Peptide No-Sebum serien er det Repair Cream som har høyest pH-verdi med 6.5, noe som gjør at hudoverflaten holdes litt sur – det forhindrer at bakterier gror og forårsaker hudproblemer.

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *