Vi lanserer vårt nye merke: SIORIS

Vi er alltid på utkikk etter nye merker, og blir spesielt glade når dere tipser oss om nye, unike merker med innovative og effektive produkter. Etter flere forespørsler fra dere om merket Sioris, kontaktet vi grunnleggeren Isaac, og nå etter en periode med intensiv testing er vi endelig klare for å lansere merket Sioris på SkinSecret!

Hvem er Sioris?

Sioris er et relativt nytt indie-merke som har hatt en kraftig vekst både på det koreanske og vestlige markedet den siste tiden. Sioris står for simple og original og produktene deres inneholder kun rene og naturlige ingredienser som dyrkes i Korea gjennom de ulike sesongene, derfor har de også enkelte produkter hvor hovedingrediensen endres i takt med årstidene, avhengig av hvilken ingrediens som er tilgjengelig for sesongen. De bruker kun lokale og økologiske ingredienser som ikke er eldre enn ett år, og produktene bør brukes innen 6 måneder etter åpning på grunn av det naturlige innholdet.

Sioris bruker heller ikke vann i produktene sine men tre andre typer av fruktvann fra fruktene maesli, juja og omija. Disse fruktene er høstet på ulike steder i Korea og til ulike årstider, og maesli er kjent for å være den mest dyrebare siden den kun dyrkes én gang i året. Sioris bruker heller ikke skadelige stoffer i sine produkter, og alle ingrediensene de bruker er EWG sertifisert, det vil si at de er helt trygge for de med hypersensitiv hud. Sioris er også opptatt av å være transparente med hvilke ingredienser de bruker i sine produkter, og de bruker aldri ingredienser som tilsatt parfyme, parabener eller andre skadelige tilsetningsstoffer. Sioris er også cruelty-free som betyr at de ikke tester på dyr.

Våre produkter fra Sioris

SIORIS Cleanse Me Softly Milk Cleanser

SIORIS Cleanse Me Softly Milk Cleanser er en skånsom oljerens som skånsomt fjerner hverdagssminke, svette, overflødig talg og annet smuss som samler seg på hudoverflaten. Den inneholder vann fra grønne plommer og macadamia olje som er rike på antioksidanter og fettsyrer, som igjen etterlater huden ren, balansert, fuktet og spenstig.

SIORIS Day By Day Cleansing Gel

Hvis du er en fan av gel-rens som ikke skummer vil du elske denne. SIORIS Day By Day Cleansing Gel er en effektiv vannbasert rens som inneholder ekstrakt fra salix alba og skvallerkål som begge balanserer talgproduksjonen og sørger for at kviser og hudormer reduseres. Denne har en lett sitrusduft, glir lett på huden, og etterlater den ikke stram og tørr.

SIORIS Feel So Fresh Toner

Dette er en frisk og lettvektig toner med en vannaktig konsistens. Den inneholder 85% rent sitrusvann som dyrkes på Jeju-øya i sommermånedene. Ikke bare vil denne toneren balansere pH-verdien og talgproduksjonen, den vil også sørge for at synligheten av porene minimeres og jevne ut hudtonen.

SIORIS Time Is Running Out Mist

Dette er en multifunksjonell mist som fungerer like godt som en toner, mist og et lettvektig serum. Bare spray og du er klar for å legge på fuktighetskrem! Selve flasken er gjennomsiktig og røper at det finnes en blanding av både olje og andre ekstrakter som må ristes godt sammen før bruk. Dufter lett og deilig og gir huden den perfekte miksen av fukt i form av naturlig sitrusvann, macadamia olje og jojoba olje. Vi har også tatt inn denne i miniversjon som ikke kun er utrolig søt, men også meget praktisk å ha med seg overalt!

SIORIS You Look So Young Night Cream

Denne nattkremen er Siros sitt mest populære produkt. Hovedingrediensen er fruktvann fra enten frukten Yuja, også kjent som Yuzu, eller fra grønn plomme, avhengig av hvilken sesong det er og hva som høstet. Dette fruktvannet er fullt av mineraler og næringsstoffer som gir en sterkere hudbarriere og bedre hudkvalitet i form av mindre urenheter, glattere hudtekstur og jevnere hudtone.

I tillegg inneholder denne nattkremen et av årets mest omtalte ingredienser, som er tamanuolje. Tamanuolje har flere banebrytende egenskaper, slik som å redusere aknebetennelser, falme bort strekkmerker, forhindre inngrodde hår, lindre eksem og øke fuktnivået i tørre og sprukne partier i huden. Perfekt for deg som sliter med perioral dermatitt som blusser opp i tide og utide. Konsistensen er noe tykk men den trekker overraskende raskt inn i huden og forsvinner uten å etterlate huden stram eller lengtende etter mer fukt.

Tamanuolje har en distinkt nøtteaktig lukt som raskt forsvinner etter påførsel. Det sies at man enten elsker eller misliker lukten av tamanuolje, så om du blir kvalm av nøttelukt, spesielt valnøttlukt, kommer muligens ikke denne nattkremen til å være en god match for deg.

SIORIS Pouch

Sist men ikke minst har vi bestemt oss for å ta inn Sioris sin praktiske toalettmappe hvor du kan oppbevare hudpleie og sminke eller hva du enn skulle ønske. Mappen er laget helt uten petrokjemiske stoffer slik som plast, gummi og syntetiske fibre, og er 100% vegansk. Den er enkel å rengjøre, er myk på innsiden slik at produktene ikke skades, og den har et chic og minimalistisk utseende med en olivengrønn farge.

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *