På fjellet med koreansk hudpleie

Hva har du med deg av hudpleie når du skal på fjellet? I denne videoen forklarer jeg hva du bør prioritere og hvorfor:

På fjellet har huden andre behov enn i byen. Luften er tørrere, kaldere, og man er nærmere UV-strålingen fra sola. Skal du på en kort helgetur, trenger du ikke ha med hele hudpleierutinen din, og du kan forenkle den ned til 4-5 steg.

Jeg har med en pleiende dobbelrens, en hydrerende mist jeg kan spraye på når som helst, et beskyttende propolis serum, en eller to rike fuktighetskremer som jeg kan påføre lagvis, solkrem med høy faktor og et par avkjølende sheetmasker. Jeg fokuserer på produkter som fukter godt og som inneholder noe fett, slik at jeg ikke lider av tørr og irritert hud mens jeg er på tur.

Produkter omtalt i videoen:

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja