Ukens ingrediens: Eggehvite

Denne uken har jeg tatt for meg en helt unik ingrediens som forekommer hyppig i koreansk hudpleie, men som er noe uvanlig i vestlig hudpleie. Ingrediensen jeg snakker om er eggehvite. Hva gjør eggehvite med huden og hvorfor er det en effektiv ingrediens?

Aminosyrer

Eggehvite inneholder aminosyrer som fornyer huden og beskytter mot frie radikaler og andre ytre påvirkninger. Den jobber også i dybden og renser porene slik at du reduserer risikoen for kviser og akne.

Anti-aging

Det finnes flere årsaker til hvorfor eggehvite er en så effektiv ingrediens, og en av de er at den reduserer fine linjer og rynker ved å forbedre kollagenet i huden, og bekjemper skader som har skjedd grunnet overdreven soling.

Fet hud og store porer

For de som sliter med fet hud og overdreven talgproduksjon i nese- og panneområdet er eggehvite en utmerket ingrediens. I tillegg strammer den porene og reduserer synligheten av disse betraktelig.  Hvis du sliter med dette samtidig som du pleier å få uren hud, anbefaler jeg en rens som inneholder eggehvite for å holde talgproduksjonen nede, slik som SKINFOOD Egg White Pore Cleanser. Denne etterlater heller ikke huden tørr og stram, dermed vil de med sensitiv hud også dra nytte av å bruke den.

Produkter omtalt i artikkelen

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja