Produktene Ingeborg ikke kan leve uten

Gjennom jobben i SkinSecret er jeg heldig som får teste ut mange nye og spennende produkter. Huden min påvirkes også veldig av vær og klima, så når årstidene skifter er jeg nødt til å justere rutinen deretter. Men noen produkter er så gode at jeg ikke kan være foruten: dette er produktene jeg alltid har i rutinenen min, året rundt.

Om huden min

Jeg har en typisk kombinasjonshud som påvirkes veldig av ytre faktorer. Om vinteren er jeg som regel tørrere i huden og ofte dehydrert, og er avhengig av å bruke luftfukter for å forhindre elektrisk hår og flassete hud rundt nese og på haken. Nå som det er litt varmere har jeg mer en normal kombinasjonshud med en oljete t-sone. Jeg har også tidvis svært sensitiv hud, og har opplevd mange kraftige reaksjoner i ansiktet gjennom årene. Huden blir lett rød og jeg kan heller ikke bruke veldig varmt vann i ansiktet for det resulterer bare i svie. Derfor er det viktig at produktene jeg bruker er milde, og jeg prøver også å eksfoliere så lite som mulig for å ikke forstyrre balansen i hudbarrieren.

Mine favorittprodukter

Purito From Green Cleansing Oil

Jeg er helt frelst av denne oljerensen fra Purito, og dobbelrenser alltid huden min – uansett hvor sent det er eller hvor trøtt jeg er. Det jeg liker spesielt godt med denne rensen er at den er flytende og kommer på pumpeflaske, som er utrolig praktisk i bruk. Fordi jeg bruker vannfast mascara er jeg også glad i at oljen har en litt tykkere konsistens, det gjør at sminken smelter raskt bort uten at det lugger i huden.

d’Alba Piedmont Peptide No-Sebum Mild Gel Cleanser

Dette var det aller første produktet jeg prøvde etter at jeg begynte å jobbe i SkinSecret, og er også den eneste vannbaserte rensen jeg har brukt siden. Jeg blir ofte tørr i huden etter rens, men denne gjør meg ikke stram i det hele tatt. Det beste av det hele er at den inneholder 300ml rens, i tillegg til at den har pumpeflaske. Ikke bare er det hygenisk, men produktet varer også lengre. Min første flaske varte godt over syv måneder selv ved daglig bruk.

Neogen Real Ferment Micro Essence

Første gang jeg testet Neogens fermenterte essens var også første gang jeg fikk en skikkelig WOW-effekt allerede etter dag én. Jeg er utrolig glad i fermentert mat generelt, og derfor gir det helt mening for meg å også bruke det på huden. Jeg er heldig som ikke sliter særlig med akne eller pigmenteringer, men Real Ferment Micro Essence holder småkvisene i sjakk samtidig som den fukter min tidvis dehydrerte hud.

Purito Snail Clearing BB Cream

Som regel bruker jeg sminke hver dag, men er ikke fan av tung basesminke. Purito sin BB-krem jevner lett ut hudtonen og rødheter i ansiktet, men huden ser fortsatt ut som hud. Har jeg urenheter bruker jeg bare litt ekstra concealer over. Vanligvis bruker jeg fargen #21 Light Beige, men nå på sommeren har jeg gått over til #23 Natural Beige.

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *