Sanjas koreanske hudpleierutine for sommeren

Sesongene forandrer seg og før jeg visste ordet av det var sommeren her. Jeg spurte på Instagram @skinsecretno om dere ønsket å se “Sanjas sommerrutine” eller “kundenes favoritter”. Det var overraskende mange av dere som ville se min sommerrutine, og kanskje det er fordi dere vil vite hvordan dere kan tilpasse deres egen? Min rutine endres stadig vekk, men i dagens video viser jeg frem mine absolutte favoritter for denne sommeren:

Oljerens

En god rutine starter med en oljerens. Jeg har brukt BOOM DE AH DAH Pure Cleansing Oil fordi den ikke tetter igjen porer og ikke inneholder mineralolje. Den får til og med vekk den tyngste sminken, og er skånsom og naturlig. I tillegg lukter den helt himmelsk. Mitt tips er å massere den direkte fra håndflatene på tørt ansikt, så fukte fingertuppene og massere ytterligere, før man skyller godt av med lunkent vann.

Vannrens

Mitt neste steg er en god vannrens, og i det siste har jeg brukt KLAVUU Pure Pearlsation Revitalizing Facial Cleansing Foam, som inneholder perlekstrakter fra havets bunn, og er en vannrens som motvirker tidlig aldring. Dette steget er viktig for å forsikre deg om at du har fått fjernet den resterende sminken om det var noe igjen etter oljerensen.

Eksfoliering

Når været skifter fra kaldt til varmt pleier huden min å bli ekstra dehydrert, samtidig som den produserer mer talg enn normalt. Eksfolieringsmetoden som har hjulpet meg best er å bruke COSRX One Step Moisture Up Pad som skånsomt fjerner døde hudceller og fukter godt i dybden. Disse har jeg brukt hver dag siden de er såpass milde selv for min sensitive hud. Ellers er det anbefalt å eksfoliere en til to ganger i uken.

Toner

Jeg har sjonglert mellom to tonere, hvorav den ene er TIA’M Aura Milk Face Peeling Toner som alltid fører til at ansiktet mitt er babymykt med jevn tekstur og ikke ru. Den andre toneren er min absolutte favoritt-mist: COSRX Low PH PHA Barrier Mist. Dette er en mist som jeg sprayer på regelmessig i løpet av dagen, både med og uten sminke. Den sørger også for at sminken ser bra ut, og at huden ikke blir matt eller mister gløden.

Serum

Jeg har i det siste pleid å “hoppe over” essens og bruker to serumer, enten sammen eller om hverandre. Det første serumet har jeg brukt hyppig og er min absolutte favoritt: COSRX Centella Blemish Ampoule. Dette er et serum som har vært med meg siden jeg startet med koreansk hudpleie, et serum som har utgjort en stor forskjell på hudkvaliteten min. En ny favoritt er TIA’M My Signature Red C Serum som er et c-vitamin serum som inneholder 20% ren c-vitamin og er utviklet spesielt for sensitiv og tørr hud.

Fuktighetskrem

På samme måte som jeg har sjonglert mellom to tonere og to serumer, har jeg også byttet mellom to fuktighetskremer. Begge har en lett og gelaktig konsistens som trekker raskt inn i huden. Den første er TIA’M My Signature A+ Cream som er en anti-aging krem som jobber godt sammen med TIA’M My Signature Red C Serum. Den andre er TIA’M Face Guard Cream med 75% centella asiatica som roer ned og fukter huden min, i tillegg beskytter den meg mot blått lys fra laptop- og mobilskjermer, og andre ytre påvirkninger som forurensning og pollen.

Øyekrem

Jeg trodde aldri jeg kom til å bli så avhengig av en øyekrem som KLAVUU White Pearlsation Completed Revitalizing Pearl Eye Cream. Denne lysner mørke ringer under øynene og fyller inn rynker, slik at synligheten av disse reduseres. Konsistensen er silkemyk og fukter godt under og over det delikate øyeområdet.

Solfaktor

Mitt siste steg på morgenen er alltid en krem med høy solfaktor. Jeg bruker hver dag KLAVUU Red Pearlsation UV Protection City Defencer fordi den smelter raskere inn i huden enn jeg greier å gni. I tillegg inneholder den perlekstrakter slik som alle våre Klavuu-produkter, og har SPF 50+++ som beskytter huden mot UVA og UVB. Den gir absolutt ingen “white cast”/hvit farge, og er en solkrem som gir deg en fin og gyllenbrun farge som varer lengre. Dette er også en av de få kremene du kan påføre mer av utover dagen selv om du har på sminke!

Sovemaske

Jeg avslutter hver kveldsrutine med en sovemaske, og i lengre tid har COSRX Low PH BHA Overnight Mask vært en gjenganger. Et lag med denne og jeg våkner neste morgen med klar og balansert hud uten urenheter.

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja