Vår første bubble-maske + en ekstra nyhet!

TIA’M er et av de mest kjente hudpleiemerkene innen koreansk hudpleie og har eksistert i mange år. De fokuserer på å lage gode produkter med høy kvalitet som skal behandle og forebygge vanskelige hudtilstander slik som akne, kviser, tette og store porer. De tilbyr også produkter som reduserer kvisearr, pigmentflekker, forynger moden hud og forhindrer tidlig aldring.

Den perfekte toneren

TIA’M My Signature Vita B5 Toner er en toner for de som trenger en skånsom toner uten syrer. Denne toneren gir en perfekt fuktighetsboost etter rense av huden, og er formulert med en høy prosent provitamin B5. Dette provitaminet binder fukten i huden på lik måte som hyaluronsyre, noe som resulterer i at huden holder seg fuktig i lang tid. Toneren inneholder få, men effektive ingredienser som ikke kun virker hydrerende, men også anti-inflammatorisk og lindrende på irritert og kløende hud. Den inneholder også hydrolysert kollagen, en eksklusiv ingrediens som gir slapp hud elastisiteten tilbake på en mild og naturlig måte. Og som det ikke var nok, inneholder TIA’M My Signature Vita B5 Toner tre ulike typer peptider som hjelper med å gjenopprette balansen i huden, og styrke hudens egen barriere. Den er også alkoholfri, parfymefri, og har en balanserende pH-verdi.

TIA’Ms mål var å utvikle en perfekt toner å blande sammen med et c-vitamin serum, slik at absorberingen ble optimal og påføringen skånsom. Om du har ekstra ømfintlig hud, eller aldri har brukt syrer og c-vitamin i din hudpleierutine, er denne toneren noe som kan blandes og kombineres perfekt sammen med for eksempel TIA’M My Signature C Source eller TIA’M My Signature Red C Serum.

En bubble-maske for sensitiv aknehud

Vi er stolte av å introdusere TIA’M Trouble Drying Pink Bubble Pack, som er en perfekt bubble-maske for de med sensitiv og akneutsatt hud. Du har helt sikkert hørt om disse bubble-maskene før, og slik navnet tilsier bobler masken opp en liten stund etter at du har påført den på ansiktet. Følelsen etter påføring er kriblende! Masken renser porene dine uten å irritere i tillegg til å styrke og beskytte hudens egen barriere. Den er formulert med ingredienser som blant annet centella asiatica og bladvann fra tetre som er gode ingredienser for irritert og akneutsatt hud. Masken hjelper også til med å fukte, redusere talgproduksjon og øke elastisiteten i huden. Denne kan med fordel brukes opptil 3 ganger i uken.

 

Produkter omtalt i artikkelen

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja