Sanjas oppdaterte vårrutine!

Siden vi skrev om den ultimate vårrutinen for ulike hudtyper i forrige blogginnlegg, er det flere som har uttrykt ønske om å se Sanjas vårrutine, så i dag deler hun alt i en ny video på SkinTV:

4 svar til “Sanjas oppdaterte vårrutine!

 • Anette

  Hei,
  Jeg sliter litt med å vite hvor i rutinen jeg skal bruke hva. Man leser så mye forskjellig ang bruk av syrer, pH verdi osv. Det jeg ser er at du definerer Cosrx aha whitehead power liquid som et serum og en toner mens andre plasser sies det at det er en skrubb og skal brukes rett etter toner. Altså som steg 4 i rutinen.
  Min kvelds rutine nå er: Cosx Low pH First Cleansing Milk Gel -COSRX Salicylic Daily Gentle Cleanse— cosrx AHA/BHA Clarifying Treatment Toner- COSRX sin AHA Whitehead Power Liquid / COSRX BHA blackhead Power Liquid (bytter på de, brukes ca annenhver dag) – COSRX sin Advanced Snail 96 Mucin Power Essence – fuktighetskrem Exuviance Ultra Restorative Creme (måtte gå tilbake på denne fordi jeg ikke har funnet noe enda som gir meg mer fukt).
  Blir det feil å bruke syrene før essensen?
  Jeg er i midten av 30 årene, endel hudormer, men sjeldent kviser, har veldig dehydrert hud, og mye ujevnheter. Vet Ikke om produktene jeg bruker nå er optimale for meg, er enda i test fasen av koreansk hudpleie. Tar gjerne imot tips til produkter jeg kan bytte ut i rutinen min for å gjøre resultatene enda bedre 

  Svar
  • SkinSecret

   Hei Anette! Tusen takk for spørsmålene dine. Det er ikke feil å bruke AHA Whitehead Power Liquid og BHA Blackhead Power Liquid før essensen. Disse er definert som både toner (kjemisk eksfoliering/skrubb) og serum (liquid) av COSRX, og har flere bruksområder, men mange foretrekker å bruke den som en peelende toner 🙂 Til din hudtype hadde jeg anbefalt at du bytter ut vannrensen med COSRX AC Collection Calming Foam Cleanser og at du legger til et fuktighetsgivende serum etter Advanced Snail 96 Mucin Power Essence. En som gir veldig mye fukt er TIA’M Hyaluronic Water Plumping Serum. Om du ønsker en fuktighetskrem som gir masse fukt til ordentlig dehydrert hud så er denne helt gull: KLAVUU Blue Pearlsation Marine Aqua Enriched Cream.
   Skriv gjerne til oss på konsultasjon@skinsecret.no så kan vi ta oppfølgende spørsmål og slikt der! 🙂

   Svar
   • Anette

    Takk for oppklaringen ? og tusen takk for produkttips, skal teste ut disse produktene. Man må vel prøve å feile litt før man finner det som er perfekt for sin hudtype ☺️

    Svar

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *