Sanjas rutine mot pigmentering og arr

Jeg har alltid slitt med pigmentering og rødhet, og derfor er jeg alltid på utkikk etter den perfekte rutinen og den beste kombinasjonen av produkter som vil gi meg en jevnere hudtone uten rød pigmentering og kvisearr. I tillegg er det viktig for meg at mine rutiner inneholder produkter som hjelper å bremse ned aldringsprosessen, samt gi meg mye fukt, glød og fungere på min sensitive hud. Se hvilke produkter som inngår i min rutine mot pigmentering i vår nyeste video på SkinTV:

Produkter nevnt i videoen:

Oljerens: BANILA CO Clean It Zero Cleansing Balm Vita-Pumpkin

Vannbasert rens: PURITO From Green Deep Foaming Cleanser

Toner: COSRX Hydrium Watery Toner

Serum: NEOGEN DERMALOGY Real Vita C Serum

Dagkrem: PURITO Centella Unscented Recovery Cream

Nattkrem: DEWYTREE The Clean Lab Facial Cream

Solfaktor: PURITO Centella Green Level Unscented Sun

LED-maske: SKINSECRET CHOM CHOM Led Beauty Mask (midlertidig utsolgt! Meld deg på produktvarsel for å få beskjed når den kommer tilbake på lager)

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *