Vi introduserer SkinSecret badges!

For å gjøre det enda enklere for dere å se hvilke produkter andre kunder elsker, har vi laget badges (Holy Grail, Favorite og Trending) som indikerer hvor populære produktene er. Disse utmerkelsene er utelukkende basert på deres omtaler, og vi i SkinSecret har ingen innvirkning på disse listene. Les videre for å finne ut hvordan du kan hjelpe ditt favorittprodukt med å oppnå Holy Grail-, Favorite-, eller Trending-status.

Holy Grail


SkinSecret Holy Grail er créme de la créme, de beste av de beste. Dette er produktene du ikke kunne ha levd uten, og som du til og med ville tatt med deg på en øde øy. Det er virkelig ikke alle produktene som får denne ærverdige utmerkelsen. Hele 100 omtaler må til før et produkt kvalifiseres som en SkinSecret Holy Grail, og så langt er det bare ett eneste produkt som har klart å oppnå dette, nemlig COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence.

Se alle SkinSecret Holy Grails »

Favorite


SkinSecret Favorite er produktene du kjøper på nytt gang på gang, og som alltid har en fast plass i hudpleierutinen – året rundt. Disse produktene har fått mellom 60 og 99 omtaler, og så langt er det 6 produkter som har fått denne utmerkelsen, inkludert COSRX Aloe Soothing Sun Cream (som bare er 7 omtaler fra å bli en Holy Grail!), bestselgeren Banila Co Clean It Zero Cleansing Balm, og nykommeren Purito Centella Green Level Unscented Sun.

Se alle SkinSecret Favorites »

Trending


Trending-listen består av mange av våre bestselgere, både nyere produkter som Neogen Real Ferment Micro Essence, men også kultfavoritter som I’m From Rice Toner og Mugwort Essence. Produktene har mellom 20-59 omtaler, og vi kan røpe at det er flere av disse som er i ferd med å rykke opp til neste nivå. For eksempel mangler både COSRX Acne Pimple Master Patch og I’m From Honey Mask bare to omtaler for å nå 60, og dermed bli en SkinSecret Favorite.

Se alle SkinSecret Trending-produkter »

Gi ditt favorittprodukt utmerkelsen det fortjener

Holy Grail, Favorite og Trending oppdateres kontinuerlig, og når et produkt får nok anmeldelser vil den rykke opp på listene. Siden utmerkelsene er 100% basert på deres meninger, er det også dere som styrer hvilke produkter som får SkinSecret-utmerkelsen de fortjener. Har du derfor prøvd et produkt du er helt frelst av og ønsker andre skal vite om, må du huske å legge igjen en omtale på produktsiden. Er du også medlem av SkinClub vil du motta 3 poeng for hver omtale du skriver. 1 poeng tilsvarer 1 krone, og når du har samlet opp minst 5 poeng kan du veksle poengene i verdikuponger som du kan bruke når du handler hos oss.

Meld deg inn i SkinClub her!

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *