Self-Care Sunday: 5 tips for å gjøre deg hverdagsklar!

Sommerferien er på hell, og for mange starter hverdagen for fullt denne uken. Da er det ekstra hyggelig å bruke søndagen til litt deilig egenpleie, slik at du er klar for den kommende uken! Vi deler 5 tips til for å slappe av, ta vare på deg selv og balansere sinnet.

1. Fysisk aktivitet

Å røre på kroppen er en av de mest effektive måtene for å komme i et godt humør. Selv en en rask gåtur på bare 10 minutter vil kunne bidra til økt energi, mentalt overskudd og redusere stress. Søndager er en perfekt dag for en tur ute i frisk luft, og om du føler for å gi kroppen en ekstra strekk er for eksempel yoga en super treningsform for redusere muskelspenninger!

2. Lag en varmende drikk

Hva er vel bedre enn varm kopp med favorittdrikken når man skal senke skuldrene og lade før uken? Uansett om favoritten er kakao eller te er det superdeilig å ha en kopp for hånden mens man holder på med avslapping og egenpleie.

3. Skap en koselig atmosfære

Miljøet rundt oss kan også bidra til å sette oss i ønsket sinnstemning. Ta gjerne en liten rydderunde; et oversiktlig og ryddig hjem gjør det enklere å gå inn i uken med produktivitet! Dersom du ønsker kan du også gjøre søndagen og egenpleie-stunden ekstra koselig ved å tenne levende lys! Vi i SkinSecret er også spesielt glade i å bruke vår SKINSECRET Luftfukter til å sette stemningen med en duftolje og ønsket lysinnstilling.

4. Gi huden ekstra pleie med en maske

Hva er vel bedre enn litt hjemmespa for å føle seg freshere? I hverdagen har man ikke nødvendigvis flust av tid til å holde på med egenpleie, så helgen er en ypperlig anledning for å unne seg en ansiktsmaske. Prøv for eksempel SKINFOOD sine herlige wash-off masker som er basert på ulike frukter og godbiter fra naturen!

Eller er det kanskje hovne og slitne øyne som er din store utfordring på søndager? PETITFEE Artichoke Soothing Hydrogel Eye Mask er isåfall løsningen for deg! Disse øyepatchene har en kraftig beroligende effekt og gjør en fantastisk jobb med å kjøle ned huden under øynene.

5. Ansiktsmassasje med gua sha

Kanskje opplever du at ansiktet er litt hovent etter helg og ferie, og da er ansiktsmassasje ved hjelp av en gua sha-sten midt i blinken for å lette spenninger i ansiktsmuskulaturen, få i gang blodsirkulasjonen og lymfedrenasje!

SKINSECRET Roller + Heart Kit Aventurine er ett sett bestående av både gua sha og ansiktsrulle som er laget av kvartssteinen Aventurine. De glir behaglig over huden og er superdeilige massasjeverktøy for en avslappende behandling. Bruk gjerne sammen med den næringsrike oljen AROMATICA Organic Neroli Brightening Facial Oil, slik at det ikke blir noe friksjon mot huden.

Skrevet av

Natalie Skinsecret

Natalie

Innholdsprodusent

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *