Slik bruker du en Facial Roller

Mange har spurt oss hvordan man bruker vår Facial Roller Rose Quartz. Vi har derfor laget en liten guide med bilder som du kan følge når du gjør din ansiktsmassasje med vår facial roller.

Hva er en facial roller?

En facial roller bidrar til å forme, løfte og stramme opp huden, samt redusere hovenhet, rynker og slapphet gjennom å gi huden en mild massasje. Den hjelper også til med å stimulere og drenere lymfesystemet, som er kroppens viktigste rensesystem, og har vært et skjønnhetsritual siden oldtiden i Asia. Steinene den lages av kan variere, men det vanligste er jade stein og rose quartz. Vår facial roller Facial Roller Rose Quartz er laget av Rose Quartz-krystall som er naturlig kald og avkjølende ved kontakt med huden, og den bidrar til å lette spenningen og stresset i kroppen. Rose Quartz responderer også til hjerte-chakraen og er ansett som en av de mest helbredende steinene innenfor alternativ medisin.

Slik bruker du den

Du kan velge om du bruker facial roller på tørt eller fuktig ansikt, men husk alltid å rense huden før du starter med massasjen. Vi anbefaler at du bruker et serum før du starter med massasjen, slik at rullen lettere glir på huden. I tillegg vil serumet absorberes bedre og dypere i huden når det masseres inn med en facial roller. Slik gjør du:

1. Start med å bruke den store steinen til å rulle fra haken og inn mot halsen. Gjør denne bevegelsen 5 ganger, før du fortsetter fra øvre del på halsen og fører steinen nedover. Gjenta dette 5 ganger.

facial roller skinsecret

2. Fortsett med å føre rullen langs kjeven, start ved haken og avslutt ved øreflippen. Gjenta 5 ganger.

facial roller skinsecret

3. Før så den store steinen langs kinnet. Start ved neseroten og rull steinen langs kinnbeinet. Gjenta 5 ganger.

facial roller skinsecret

4. Snu rullen og bruk den mindre steinen til å føre under øyeområdet. Start innerst ved neseroten og før til øverste del av øret. Gjenta 5 ganger.

Facial roller under øye

5. Før den store steinen over brynene og pannen. Start ved midten av pannen/brynene og før ut mot tinningene på begge sider av ansiktet. Gjenta 5 ganger.

skinsecret facial roller

Andre tips

Bruk gjerne facial roller over en sheetmaske, da slår du to fluer i en smekk ved at rullen masserer essensen i masken dypere inn i huden. Her kan du se en video fra SkinTV på hvordan du gjør det.

Det lønner seg å bruke den på morgenen for å kjøle ned og redusere hovenhet, men om du ønsker å løsne opp anspente muskler i ansiktet anbefaler vi at du også bruker den på kvelden før du legger deg.

Vår Facial Roller finner du her

 

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *