Ukens favoritter i nettbutikken

1. Den populære facial rolleren!

Vårt mest populære produkt denne uken er vår ansiktsrulle Facial Roller Rose Quartz. Det hele begynte med at vi filmet en facial massage-video på SkinTV hvor vi blant annet viste hvordan en facial roller brukes til å massere ansiktet. I etterkant fikk så mange forespørsler om vi kunne ta inn en slik på SkinSecret, at vi tok inn et begrenset utvalg av Facial Roller Rose Quartz, som raskt ble utsolgt! Denne uken fikk vi inn et nytt parti, og nå også med en lekker oppbevaringsboks.

Ansiktsrullen bidrar til å forme huden, løfte og stramme opp, redusere hovenhet, rynker og slapphet gjennom mild massasje. Den hjelper også til med å stimulere og drenere lymfesystemet, kroppens viktigste rensesystem. Steinen er Rose Quartz-krystall som er naturlig kald og avkjølende ved kontakt med huden, og den bidrar til å lette spenningen og stresset i kroppen. Ikke rart dette har blitt det mest solgte produktet denne uken.

2. Oljerensen alle elsker

På andreplass denne uken finner vi favoritten BOOM DE AH DAH Pure Cleansing Oil.  Denne inneholder fire ulike naturlige oljer som etterlater huden myk og spenstig. Den masseres inn på tørr hud og passer alle hudtyper, selv de med sensitiv hud. Vi erfarer at kunder som besøker oss på showrommet vårt snakker varmt om denne, og den har også fått tre gode omtaler i nettbutikken.

3. Vitaminboost

På en god tredjeplass denne uken er TIA’M My Signature Vita B5 Toner. Dette er toneren for deg med dehydrert eller tørr hud og som ønsker en toner som roer ned rødhet. Ingrediensen B5 vitamin (også kalt panthenol) vil hydrere i dybden og gi huden en jevnere tekstur. Påføres rett på renset ansikt med hendene eller på en bomullspad. Passer for alle hudtyper, spesielt de som ønsker økt spenst og glød. Denne toneren er også perfekt for 7-skin metoden, som går ut på å legge 7 lag med toner etter hverandre, slik at du slipper å bruke andre fuktighetsgivende produkter, og fukten trenger inn i huden på et dypere plan.

4. Quick fix for kviser

Fjerdeplassen går til kviselappene Acne Pimple Master Patch som ofte er å finne på topp 10-listen over de mest solgte produktene her på SkinSecret. Disse kviselappene behandler, dekker og beskytter kviser uten at de synes. De kan brukes både dag og natt for å fremskynde helbredelsesprossesen til kvisen. Kviselappene kan til og med brukes under sminken og er perfekte å ha med på reise.

5. Pleiende essens

SKINFOOD Premium Avocado Rich Essence endte opp på en god femteplass denne uken. En naturlig og pleiende essens som fukter godt og dufter helt himmelsk. Den inneholder 20% ren avocadoekstrakt og avocado-olje. Et pluss er at den har en lett konsitens som smelter på huden og etterlater den hydrert og silkemyk, så hvis du har tørre partier vil denne essensen fukte godt og gi en fin og jevn glød.

Skrevet av

SkinSecret logo

SkinSecret

SkinSecret tilbyr kvinner og menn de aller beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og vakker hud, og vårt mål er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *