Slik bruker du SkinSecret Gua Sha Heart

SkinSecrets egen Gua Sha Heart massasjestein har en hjerteformet fasong som gjør den anvendelig og lett å ta i bruk. Den buede siden passer perfekt til å bruke på kjeven og over kinnbein, mens den flate siden er fin over kinn og panne. Massasje med gua sha-stein kan utføres hver eneste dag eller et par ganger i uken for å hjelpe på blodsirkulasjonen og lymfedrenasjen i ansiktet. Du kan også velge å bruke den etter behov, for eksempel hvis du har spenninger i kjeve eller tinning. Gua Sha Heart har en nydelig rosafarge og er laget av naturlig rosenkvarts. Innen krystallhealing er rosenkvarts kjent som steinen for ubetinget romantisk og platonisk kjærlighet.

Slik bruker du Gua Sha Heart

Hvordan bruke Gua Sha Heart

  1. Bruk gua sha-steinen på renset hud. Bruk den sammen med et hudpleieprodukt som gjør at steinen lettere glir over huden, f.eks. en ansiktsolje eller et tykt serum. Bruk aldri på tørr hud.
  2. Hold steinen flatt mot huden, og beveg steinen i et rolig tempo med et lett til medium trykk. Bevegelsesretningen skal alltid være sidelengs eller oppover.
  3. Start nederst i nakken. Før steinen oppover 3-10 ganger, vrikk litt på steinen når den treffer hårfestet. Gjenta det samme mønsteret når du masserer sidene av nakken og fremme på halsen.
  4. I ansiktet starter du nederst ved kjeven og fører steinen mot øret 3-10 ganger. Den buede siden er perfekt å bruke her. Neste rute er over kinn og kinnbein, bruk gjerne den lange flate siden av steinen. Gå så over området under øyet, deretter øyenbrynet. I disse områdene bør du bruke et lettere trykk, og steinens bevegelsesretning er nå mot tinningen. Til slutt skraper du lett i pannen, fra midt mellom øyenbrynene og opp mot hårlinjen.

Tips! Du kan også bruke gua sha-steinen i første steget av dobbelrensen. Påfør da oljerensen som vanlig og fjern sminken. Før du skyller bort oljerensen bruker du gua sha-steinen. Skyll så bort oljen med lunkent vann og gå videre med vannbasert rens.

Bruk Gua Sha Heart sammen med:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *