Hudpleietips teamet kunne ønske de visste da de var yngre!

Er du en av dem som testet ut alt av hudpleietrender som lovet en fin og glødende hud, men som egentlig bare svekket hudbarrieren din da du var yngre? Da er du ikke alene! Det kan være litt vanskelig å vite hvilke trender man egentlig skulle kaste seg på og ikke, spesielt i tenårene. Vi har spurt hele teamet og samlet noen av våre beste hudpleietips vi kunne ønske noen fortalte oss tidligere!

Teamets hudpleietips!

Grunnlegger Sanja: 

Jeg skulle ønske noen fortalte meg at jeg ikke burde solt meg uten å påføre solkrem i ansiktet, og at jeg ikke burde gni huden med sminkeservietter hver kveld.. I tillegg kunne jeg ønske noen kunne tipset meg om koreansk hudpleie mye tidligere, da det virkelig reddet huden min!

SoMe ansvarlig Anna: 

Noe jeg virkelig kunne ønske noen fortalte meg da jeg var yngre er at alle trenger fuktighetskrem – selv de med fet hud. Jeg brukte ikke fuktighetskrem, men renset og skrubbet ansiktet, noe som gjorde at huden min ble så ubalansert. 

B2B- og kundeserviceansvarlig Alma:

Jeg kunne ønske jeg visste hvor viktig det var med dobbelrens! Da jeg var i tenårene hadde jeg en del urenheter og brukte ganske mye sminke. Jeg er overbevist nå om at jeg hadde hatt mye bedre hud som tenåring hvis jeg hadde hatt de riktige renseproduktene for å fjerne sminke og renset huden godt!

Fotograf og videograf Karolina: 

Mitt beste tips jeg kunne ønske noen sa til meg tidligere er at jeg burde bruke solkrem hver eneste dag! De skadelige UV-strålene treffer huden din uansett om det er sol eller skyer. Jeg synes også det er undervurdert å kun vaske huden med vann om morgenen, spesielt hvis du har tørr hud. Et siste tips er å behandle nakken og halsen på samme måte som ansiktet! 

Grafisk designer Amalie 

Jeg skulle ønske jeg hadde droppet sminkeservietter til fordel for en god renserutine. I tillegg kunne jeg ønske jeg hadde fuktet huden mye mer. 

Innholdsprodusent Thale: 

Jeg kunne ønske jeg hadde vært enda bedre til å bruke solkrem i ansiktet hele året! Jeg har en lys og sensitiv hud, og har først de siste årene godtatt at jeg ikke kan få den sommerfine gløden mange får uten å ligge altfor lenge i solen. I tillegg kunne jeg ønske at jeg hadde droppet produkter som var for sterke for min hud. Jeg burde heller fokusert på dobbelrens og fuktighetsgivende hudpleie.

Hudpleier Michaela

Akkurat som flere i teamet kunne jeg ønske noen fortalte meg hvor viktig det er å bruke solkrem daglig, og at man faktisk blir brun selv med høy solfaktor. Jeg kunne også ønske at noen hadde sagt til meg at jeg ikke får finere hud av å eksfoliere huden for ofte. 

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *