Moden hud – hudpleierutine for moden hud med INNISFREE

Samtidig som vi blir eldre, mister huden vår fukt og spenst. Det er derfor lurt å se etter produkter som fukter, pleier og styrker hudbarrieren, for å unngå tørr og gusten hud. I dag har vi satt sammen en hudpleierutine med produkter fra INNISFREE for deg med moden hud som ønsker en effektiv hudpleierutine! 

Hvodan endres moden hud?

Grunnen til at huden endres når vi blir eldre, er at cellefornyelsen går saktere i takt med at vi blir eldre. De første tegnene er gjerne tørrere og mindre fast hud. I tillegg vil huden gjerne bli tynnere og miste noe av den ungdommelige gløden når blodsirkulasjonen vår blir dårligere. Nivået av hyaluronsyre vil også minske, det samme med kollagenet vi har i huden. Dette resulterer ofte i mindre spenstig hud, og flere synlige fine linjer og rynker. Og selv om vi absolutt ikke skal motvirke alderdom eller se på at huden endrer seg som en negativ ting – er det lurt å bruke gode produkter som gir nok fukt til moden hud for en sunn hud. 

Hva bør en hudpleierutine for moden hud inneholde? 

De viktigste stegene i en hudpleierutine for moden hud er fukt. Se etter en fuktighetsgivende rens som ikke tørker ut huden, og tilfører fukt gjennom toner, serum og krem. I tillegg kan man også bruke aktive ingredienser som vitamin C og retinol, som vil hjelpe til med å øke cellefornyelsen og kan jevne ut huden + gi litt ekstra glød. Innisfree sine Black Tea Youth produkter inneholder også fermentert sort te, som er full av antioksidanter og har mange gode egenskaper på huden. Innholdet av koffein hjelper blant annet til med å stramme opp huden, redusere hovent ansikt og mørke ringer under øynene. Det høye innholdet av antioksidanter gir også en fin og frisk glød til moden hud!

Hudpleierutine for moden hud med INNISFREE

Rens: Cherry Blossom Glow Jam Cleanser

Cherry Blossom Glow Jam Cleanser er en fuktighetsgivende gel rens med kirsebærblomstblad-ekstrakt og betain fra rødbeter! Den milde formuleringen gir massevis av fukt og glød til huden. I tillegg renser den godt i dybden, og forvandles til en skumrens i kontakt med vann. Urenheter og smuss renser bort, uten at huden etterlates tørr. 

Toner og serum: Black Tea Youth Enhancing Treatment Essence og Black Tea Youth Enhancing Serum

Som nevnt tidligere er sort te en antioksidantrik ingrediens som vil bidra til en jevnere, sunnere og mer glødende hudtone. Black Tea Youth Enhancing Treatment Essence og Black Tea Youth Enhancing Serum er en så god kombinasjon for moden hud. Essensen inneholder også 8 ulike peptider for å styrke og beskytte hudens naturlige barriere. På ingredienslisten til serumet finner vi også niacinamide som er kjent for å jevne ut huden, glycerin som fukter i dybden og hyaluronsyre som forebygger fuktighetstap. Si hallo til myk, fuktet og glødende hud!

Vitamin C: Vitamin C Green Tea Enzyme Brightening Serum

Hvis du ønsker mer aktive ingredienser anbefaler vi å brukeVitamin C Green Tea Enzyme Brightening Serum på dagtid. Serumet inneholder 2% vitamin C og Jeju Green Tea Enzyme som pleier og jevner ut hudtonen og hudteksturen. Vitamin C anbefales å bruke på morgenen, så det kan gi ekstra god beskyttelse i kombinasjon med solkrem. Les mer om det her!

Retinol:  Retinol Cica Moisture Recovery Serum

Ingrediensen retinol er den mest kjente ingrediensen med forebyggende egenskaper på fine linjer, rynker og pigmentering på huden. Retinol Cica Moisture Recovery Serum er et mildt retinol serum, som kombinerer retinol med centella asiatica. I tillegg til å bidra til å jevne ut fine linjer og rynker, samt stramme opp huden, vil centella asiatica virke beroligende og fuktighetsgivende. Dette serumet kan brukes hver kveld, og kan bidra til en mykere og jevnere hud over tid. Er du ny til retinol? Bli kjent med ingrediensen her

Øyekrem: Green Tea Caffeine Bright Eye-Serum

En øyekrem  er spesielt utviklet for området rundt øynene. Green Tea Caffeine Bright Eye-Serum, en øyekrem med kjølende roll-on-applikator tilsatt grønn te, koffein og niacinamide. Kremen bidrar til å lyse opp og jevne ut huden, samtidig som den er så behagelig å påføre. Grønn te i kombinasjon med hyaluronsyre tilfører antioksidanter og fukt, og man føles seg med en gang mindre hoven og trøtt ved påføring!

Fuktighetskrem: Black Tea Youth Enhancing Cream

En næringsrik og fuktighetsgivende krem er siste steg i rutinen din for å tilføre ekstra fukt og låse inn resten av produktene i rutinen din. Black Tea Youth Enhancing Cream er rik på sort se, hyaluronsyre og niacinamide. Den tilfører masse antioksidanter og fukt til huden, og kan bidra til en jevnere og mer glødende hudtone på sikt. Kremen har en lett gel-tekstur, og trekker godt inn i huden.

Oppsummering av rutinen

De første tegnene på at huden vår eldes, er at vi får fine linjer, rynker og litt slappere hud. Det er fordi cellefornyelsen går sakte, og nivået av hyaluronsyre og kollagen i huden synker. Vi skal ikke se på det at huden vår eldes som en negativ ting, men det kan være fint å tilpasse rutinen slik at man får nok fukt, da huden vår gjerne kan bli tørrere med alderen. Se etter ingredienser som sort te, hyaluronsyre og niacinamide – men tilfør også gjerne vitamin C og retinol hvis du ønsker mer aktive ingredienser.

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *