TIA’M er tilbake på SkinSecret – pluss en nyhet!

Vi har aldri fått så mange triste meldinger som vi fikk da Tia’m gikk ut av sortimentet tidligere i år. Og den tristheten delte vi! Derfor har vi siden den gang jobbet iherdig med å få Tia’m på plass hos oss igjen, og nå er den endelig her. Ut ifra kommentarene vi fikk da vi annonserte nyheten på Instagram var det mange av dere som ble utrolig lettet. Til dere har vi en ekstra gladnyhet: vi lanserer nemlig Tia’m Vita Refre-C Toner med vitamin C i samme slengen.

Gamle favoritter med snegleslim

Fra Snail & Azulene-serien har vi fått tilbake både Snail & Azulene Water Essence og Snail & Azulene Sleeping Mask. Dette er en essens og en sovemaske som kan brukes av alle, men de fungerer spesielt godt på tørr og sensitiv hud. Snegleslimet vil gi fukt samtidig som den jobber med å jevne ut hudtonen, og azulene fra kamilleblomsten virker beroligende på reaktiv hud. Sovemasken kan også brukes som en vanlig fuktighetskrem.

Eller kjøp de sammen:

Fuktighetsgivende boost med panthenol

Ikke minst har vi også fått in My Signature Vita B5 Toner. Denne vet vi mange av dere har savnet. Nøkkelingrediensen i denne toneren er vitamin B5, også kjent som panthenol, som både fukter og beroliger. Vita B5 Toner har også en rekke andre fuktighetsgivende ingredienser som hyaluronsyre, glyserin og betaine, i tillegg til fermenterte ingredienser som er gunstige for hudbarrieren. En super toner til dehydrert og tørr hud.

NYHET: Vita Refre-C Toner

Tia’m Vita Refre-C inneholder både vitamin C i pulverform og vitamin E fra tocopherol – to kraftige antioksidanter som nøytraliserer frie radikaler fra sol og forurensing som kan skade hudcellene. I tillegg er vitamin C (sammen med niacinamide) en helt fantastisk ingrediens til å redusere synligheten av kvisearr og pigmentflekker. Glyserin og allantoin vil sørge for at huden får nok med fukt og at den ikke irriteres av de aktive ingrediensene. Ikke minst er toneren helt fri fra uttørkende alkoholer, parfyme og essensielle oljer. Bruk den både morgen og kveld, og husk solfaktor når du bruker den på dagtid.

Les også: spørsmål og svar om vitamin C

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *