Ukens bestselgere: Uke 37

1. Serumet som lindrer rødhet

Vårt mest populære produkt denne uken er COSRX Centella Blemish Ampoule. Har du sensitiv hud men også lett for å få kviser og urenheter er dette den perfekte matchen for din hud. Serumet inneholder hele 85% centella asiatica som vil forebygge fremtidige kviseutbrudd ved å regulere talgproduksjonen og opprettholde hudens barrierefunksjon. Bruk en liten mengde av serumet på de irriterte eller betente områdene og du vil raskt kjenne at huden blir roet ned og fuktet på samme tid.

2. Si farvel til sorte prikker

På en andreplass denne uken finner vi COSRX Blackhead Remover Kit . Dette geniale tre-stegs settet vil effektivt fjerne sorte hudormer på neseområdet. Du starter med å legge på en mykgjørende pad som vil bidra til å åpne porene. Deretter legger du på den rensende padsen som vil trekke ut hudormer og overflødig talg. Avslutningsvis legger du på en beroligende pad som vil trekke sammen porene og lindre rødhet.

3. Vidunderessensen

Vår populære og mye roste snegleessens finner vi på en tredje plass denne uken. COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence inneholder 96 % filtrert sneglesekresjon og passer for deg som ønsker rikelig med fuktighet og en jevnere hud med masse glød! Den virker også forebyggende mot både rynker og pigmentflekker. En liten mengde påføres hele ansiktet etter rens og før serum, øyekrem og avsluttende fuktighetskrem.

4. Dyprens for store porer

SKINFOOD Egg White Pore Cleanser kommer på en god fjerdeplass denne uken. Dette er en av våre mest populære vannbaserte renser. Den er mild og forvandles til et behagelig og mykt skum når den masseres inn i huden. Ved hjelp av eggehvite-ekstrakter fjerner den overflødig talg og reduserer synligheten av store porer.

5. Naturlig løft med ginseng

Sist men ikke minst må vi få med et av våre nyeste tilskudd i I’M FROM familien, nemlig I’M FROM Ginseng Serum. Med nesten 8 % ginseng ekstrakt er dette serumet for deg som ønsker en generell hudfornyelse. Det vil både jevne ut hudtonen, forebygge nye linjer og rynker, forbedre spensten i huden og samtidig gi rikelig med næring.

Skrevet av

SkinSecret logo

SkinSecret

SkinSecret tilbyr kvinner og menn de aller beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og vakker hud, og vårt mål er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *