Ukens bestselgere: Uke 38

1. Rens vekk urenhetene med salisylsyre

Nr. 1 denne uken har vært COSRX Salicylic Daily Gentle Cleanser. Med 0,5 % salisylsyre (også kalt BHA) har denne rensen evnen til å løse opp i urenheter og forebygge akne og kviser. Siden salisylsyre i tillegg har anti-inflammatoriske egenskaper passer denne rensen også godt for deg med rød og sensitiv hud, eller rosacea. Så hvis du ønsker deg en mykere og mer glødene hud med mindre urenheter bør du også vurdere denne!

2. Ekslusive sheetmasker

HELLOSKIN Sheetmask Kit får denne ukens andreplass. Disse forfriskende maskene kommer i fem ulike utgaver som vil jobbe med forskjellige hudutfordringer. De er rikelig dynket i essens som vil gi huden din det lille ekstra. Perfekte å bruke sammen med vår populære Facial Roller Rose Quartz for at essensen fra masken skal trekke enda bedre inn i huden.

3. Styrk og fukt med panthenol

På en fortjent tredjeplass finner vi TIA’M My Signature Vita B5 Toner. Toneren inneholder panthenol (også kalt provitamin B5) som har evnen til å tilføre fukt i dybden samtidig som den vil lindre kløe og irritasjon i huden. Jeg vil anbefale denne toneren for alle med en dehydrert hud som ønsker en lett konsistens som trekker raskt inn i huden.

4. 10 steg for kombinert hud

Fjerdeplassen går til 10-stegs settet vi har satt sammen til deg med kombinasjonshud. Dette har lenge vært et av våre mest populære hudpleiesett. En kombinasjonshud kan være utfordrende å behandle siden den gjerne har områder som er fete og blanke, mens andre områder føles stramme og dehydrert. Dette settet inneholder de beste produktene for både å balansere talgproduksjonen og for å gi rikelig med fukt, og er et utmerket valg for deg som ønsker å teste ut en 10-stegs rutine.

5. Jungelshampoo

JUNGLE BOTANICS Forest Leaves Cooling Shampoo kapret femteplassen denne uken, og det med god grunn! Stappfull av rene og naturlige ingredienser renser den hodebunnen for overflødig talg. Mentholpartiklene som smelter i kontakt med vann gir en avkjølende følelse til stresset og stram hodebunn. Passer for alle hårtyper, men spesielt for deg som lett får fett hår og tørr hodebunn. Siden den er fri for både sulfater, parabener og silikoner passer den også for deg som er allergisk. For optimal pleie bruk den sammen med balsamkuren i samme serie.

Skrevet av

SkinSecret logo

SkinSecret

SkinSecret tilbyr kvinner og menn de aller beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og vakker hud, og vårt mål er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *