Ukens ingrediens: C-vitamin

Siden c-vitamin er en essensiell ingrediens i vårt nye merke TIA’M, er det naturlig å fortelle dere mer om denne ingrediensens mange gode egenskaper. Denne ukens ingrediens er derfor c-vitamin.

Kraftfull antioksidant

C-vitamin (L-askorbinsyre) er en av de kraftigste antioksidantene og vitamin vi kan bruke på huden, og gir oss en generell hudforbedring.

Vår og sommer er den beste tiden å bruke produkter med c-vitamin da UV-strålene reduserer mengden c-vitamin i huden, og øker dannelsen av skadelige frie radikaler. Vitaminet vil jobbe med å gjenopprette denne balansen, og motvirke de frie radikalene som endrer på hudstrukturen og gir langvarige skader som rynker og brune pigmentflekker.

C-vitaminets effekter

C-vitamin øker og beskytter kollagen- og elastinproduksjonen i huden, som fører til en fastere og mer spenstig hud. C-vitamin er derfor en svært effektiv anti-age ingrediens!

Vitaminet motvirker og forebygger pigmentforandringer og lysner allerede eksisterende pigment og arrdannelser i huden fra kviser og akne.

I tillegg gir c-vitamin en ekstra beskyttelse mot solen, dersom det brukes i kombinasjon med daglig solfaktor.

For å beskytte og opprettholde en frisk hud bør alle bruke en form for antioksidant i sin hudpleierutine. Men også de som har en moden, grovere hud, med eller uten solskader –  har svært god nytte av denne antioksidanten!

Huskeregler

Følger du disse huskereglene vil du ha mye glede av å bruke ditt produkt med c-vitamin, og du vil se resultater raskere:

  1. Alltid bruk solfaktor over produkter som inneholder c-vitamin når du skal ut i dagsslys.
  2. Oppbevar åpnet produkt med c-vitamin på et tørt, mørkt og kjølig sted, helst i kjøleskapet.
  3. Om produktet har blitt gult, er det et tegn på oksidering, men det er fortsatt trygt å bruke det
  4. Ikke bland c-vitamin og retinol, disse vil ødelegge for hverandres effekt.
  5. Vis forsiktighet hvis du bruker produkter med glykolsyre (AHA). Glykolsyren kan føre til at c-vitaminet mister sin virkning. Bruk disse to ingrediensene til forskjellige tider på dagen, eller om hverandre annenhver dag.
  6. Har du sensitiv hud bør du vise forsiktighet når du bruker c-vitamin og andre syrer i din hudpleierutine. Bruk de ulike syrene om hverandre annenhver dag, for å unngå overstimulering og irritasjon.
  7. Bruker du et c-vitamin serum er et par dråper ved hver påføring tilstrekkelig. Ikke overdriv bruken.
  8. For en mer skånsom påføring, bland ditt c-vitamin serum sammen med en skånsom toner, serum eller fuktighetskrem.

Våre produkter med c-vitamin

C-vitaminen er et ustabilt vitamin og faktorer som emballasje, dosering og valg av riktig type c-vitamin produkt er derfor svært viktig for at produkter med dette vitaminet skal ha ønsket effekt på huden. SkinSecret har følgende produkter med c-vitamin:

TIA’M My Signature C Source

C-vitamin serumet over alle c-vitamin serumer. Originalen som har blitt kopiert gang på gang. Denne inneholder 20% ren og naturlig c-vitamin serum som har utallig fordeler for huden, og du kan være sikker på å kjenne forskjell på huden din etter en periodes bruk. En av dens største styrker er å redusere aldringstegn som rynker og brune pigmentflekker.

TIA’M My Signature Red C Serum

Dette serumet er vidundervæske på flaske. Med sin kjente røde farge som naturlig stammer fra B12 vitamin, har dette serumet ikke bare tatt hele Asia med storm, men også Europa og nå endelig Norge. Med sitt høye innhold av c-vitamin, vitamin B12 og glutation behandler dette serumet de fleste av dine hudutfordringer, enten det er akneutbrudd, dype og mørke kvisearr, pigmentflekker, sprukne blodårer, betente talgkjertler, eller ru og ujevn hud.

TIA’M My Signature A+ Cream

Denne kremen anbefales å brukes sammen med c-vitamin serumene siden den øker absorberingen av c-vitamin i huden, og bidrar til optimal effekt av serumene. Dette er en ypperlig anti-aging krem som bidrar til økt elastisitet og en glattere og spenstigere hudoverflate.

I`M FROM Vitamin Tree Mask

Denne masken inneholder 47,7% bladvann fra vitamintrærne i Taebaek fjellene i Sør-Korea. Bladvannet har et høyt innhold av C-vitamin, proteiner, aminosyrer, mineraler og kalsium som styrker hudens egen barriere, balanserer talgproduksjonen og øker hudens egenskap til å helbrede seg selv. Vitaminbladene inneholder 7 ganger mer antioksidanter enn grønn te, og forebygger modning av huden.

Skrevet av

SkinSecret logo

SkinSecret

SkinSecret tilbyr kvinner og menn de aller beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og vakker hud, og vårt mål er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.