Ukens ingrediens: Perler

Ukens ingrediens er en eksklusiv ingrediens som ikke bare brukes til å lage luksuriøse smykker, men også i hudpleie og tradisjonell medisin. Jeg snakker om små skatter man finner på havets bunn, nemlig perler.

Perlenes historie

Perler har i flere århundrer vært en godt bevart skjønnhetshemmelighet blant mange av historiens innflytelsesrike kvinner. Det sies at den kinesiske keiserinnen Wu Zetian brukte perlepulver i kremene sine og i sminken for å oppnå evig ung porselenshud. Ikke nok med det hevder historikere at den egyptiske keiserinnen Cleopatra badet i perlepulver og melk hver kveld for å holde kroppen myk og ung.

Sjøperler har ikke bare blitt brukt i kosmetikk, men også i tradisjonell kinesisk medisin. På grunn av sitt høye innhold av kalsium er perler kjent for å styrke skjelettet og holde det friskt. I tillegg blir det brukt til å lindre mageproblemer, og roe ned stressnivået i kroppen.

Perler i hudpleie

De perlene som ikke er visuelt pene nok til å bli brukt som smykker, blir malt om til perlepulver og brukt i kosmetikk eller helsekost.  Perler har et naturlig innhold av flere ulike aminosyrer, antioksidanter, proteiner og mineraler som har vist seg å ha en unik effekt på huden. De inneholder også fordelsaktige stoffer slik som jern og sink. Perleekstrakt er derfor en ingrediens som forebygger aldring av huden på en skånsom og naturlig måte. Ikke bare reduserer den synligheten av rynker og fine linjer, den lysner også brune pigmentflekker og hjelper mot rødhet og rosacea. Aminosyrene og vitaminene som perlene inneholder har en unik evne til å gjenoppbygge skadet og sår hud.

Perleekstrakter beskytter også mot UV stråler og forhindrer nye flekker og solskader i å dannes ved å stimulere naturlig kollagenproduksjon i huden. De er også inflammatoriske og dreper bakterier på huden som fører til kviser og akne. Kort oppsumert er perleekstrakt et eksklusivt vidundermiddel som vil hjelpe mot de fleste hudutfordringer.

klavuu-perler-hudpleie-skinsecret-

Våre produkter med perler

På grunn av perlens unike egenskaper og effekt på de fleste hudproblemer, alt fra rynker og fine linjer til akne og rosacea, har vi valgt å ta inn hudpleiemerket Klavuu, som i dag er å se i hudpleierutinen til flere koreanske skuespillere og kjendiser. Alle produktene til Klavuu inneholder eksklusive perleekstrakter, samt andre elementer fra havets bunn, som alge-ekstraker, og har en fantastisk effekt på alle hudtyper, til og med de med sensitiv og rød hud.

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja