Vårt nye merke Klavuu + nyheter!

Vi har allerede rukket å introdusere to fantastiske produkter fra Klavuu på SkinSecret, men før vi introduserer de andre nyhetene fra dette populære merket, ønsker vi å fortelle litt om bakgrunnshistorien og hvorfor vi valgte å ta det inn.

Hvem er Klavuu?

Hudpleiemerket Klavuu ble stiftet i fjor og har på kort tid blitt et superpopulært merke, spesielt blant koreanske skuespillere og kjendiser. Dette er et luksuriøst hudpleiemerke som inneholder perleekstrakter i alle produktene sine, enten det er solkrem, kroppsspray eller sheetmaske. De har et eget dykketeam som regelmessig dykker etter nye sjøperler som senere blir prosessert og brukt i Klavuu sine produkter. Dette er en dyr prosess siden perler er sjelden vare men høyt etterspurt i koreansk skjønnhet. Perleesktrakter har en unik og effektiv anti-aging effekt som forhindrer dannelsen av nye rynker, fine linjer og pigmentflekker. Resultatet er spenstig, jevn hud og hydrert hud med mye glød, nærmest en plettfri hud slik huden til mange koreanske kvinner er.

Våre Klavuu-nyheter!

Nå er vi endelig klare til å røpe vår nye rensekrem, øyekrem og sheetmaske, alle med et høyt innhold av perleekstrakter og sjøalge-ekstrakter.

KLAVUU White Pearlsation Completed Revitalizing Pearl Eye Cream er en øyekrem som ikke bare fyller inn rynker og fine linjer under øynene, men også reduserer mørke ringer. Hvis du jobber sene kvelder, har en travel livsstil med lite søvn eller har moden hud som trenger ekstra pleie, er dette øyekremen for deg. Den har også en fuktighetsgivende og kjølende effekt på hovne og trøtte øyne, og et ekstra pluss er at den er veldig drøy i bruk.

KLAVUU Pure Pearlsation Revitalizing Facial Cleansing Foam er en mild vannbasert rens med en fløyelsmyk konsistens som skaper minst mulig friksjon og irritasjon mot huden. Du trenger kun et liten ert av produktet, blandet godt med vann før en tykk og myk krem dannes i håndflatene dine. Denne vil etterlate tørr og stram hud fuktig og balansert, i tillegg vil den bidra til yngre og mer spenstig hud, og redusere pigmentflekker på en naturlig måte. Det skader heller ikke at den dufter mildt og godt. Passer til alle hudtyper.

KLAVUU Pure Pearlsation Pearl Serum Mask er sheetmasken for de som ønsker å unne huden sin litt luksus og det lille ekstra. Dette er en anti-aging sheetmaske som passer til alle aldre, ikke kun de med moden hud. Denne inneholder også perleekstrakter og sjøalge-ekstrakter som vil bidra til forbedring av hudkvaliteten din, minske synligheten av rynker og fine linjer, og forhindre tidlig aldring. Alle hudtyper har mye glede av denne, til og med de med sensitiv hud.

Våre andre Klavuu produkter

KLAVUU Red Pearlsation UV Protection City Defencer er en lettvektig solkrem som ikke tetter igjen porer eller ødelegger sminken. Den inneholder også ekstrakter fra ekte sjø-perler, men også fra centella asiatica og chia frø, som roer ned opphetet hud, gir en jevnere og glattere hudtekstur, og reduserer aldringstegnene. Passer til alle hudtyper, selv de med sensitiv og fet hud.

KLAVUU Green Pearlsation Tea Tree Care Body Spray er en avkjølende spray som reduserer kviser, akne og urenheter på kroppen din. I tillegg til perle- og algeekstrakter inneholder den tetreolje og salisylsyre som renser og behandler betente områder. Sprayen kan brukes på alle hudtyper, også de med sensitiv og kløende hud.

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja