Ukens ingrediens: Sitronskallolje

Ukens ingrediens blir utvunnet fra skallet på sitronen og er mye brukt i både hud, hår og kroppsprodukter verden over.

Opprinnelse

Sitron, som egentlig stammer fra områdene sør for Himalaya, har blitt brukt i medisinen i årtusner. Den gule frukten sies å nemlig å kunne være effektiv i behandlingen av revmatisme, leddgikt, høyt blodkolesterol, fordøyelsesbesvær, forkjølelse og influensa. Sitronen er stappfull av C-vitamin, og de sterke antioksidantene sitrusflavonoider gjør den til en populær ingrediens i hudpleieprodukter.

Fordeler

Sitronskallet inneholder eterisk olje som har en naturlig bakteriedrepende effekt når det smøres på huden. Den virker i tillegg astringerende som betyr at den gir en sammentrekkende effekt på store porer. Sitronsyren i skallet sørger også for å eliminere overflødig olje fra huden og har dermed en svært gunstig effekt på fet hud. Den er med å regulere talgproduksjonen som igjen fører til mindre kviser og sorte prikker.

Ikke bare er den velegnet for deg med fet hudtype – med sin lysnende effekt bidrar den til en jevnere og friskere hudtone og kan faktisk lysne både pigmentforandringer og arrdannelser fra kviser.

Våre produkter med sitronskallolje

Om du ønsker en daglig mild peeling som samtidig gir intensiv fukt anbefaler vi COSRX One Step Moisture Up Pads. De motvirker både akne og rødhet og vil etterlate huden jevn og myk.

En av våre nyeste produkter er COSRX Cooling Aqua Facial Mist. Denne sprayen er for deg som ønsker avkjølende og frisk følelse, enten det er for å roe ned rødt og overopphetet ansikt, eller til bruk på kropp etter barbering/voksing.

Har du en fet og akne-utsatt hud  er den 100% oljefrie COSRX Oil-Free Moisturizing Lotion et godt valg. Det er en lett lotion som kan blandes inn i ett serum eller brukes alene.

Fuktighetskremen My Signature Panthenol Moist Cream fra TIA’M både fukter og styrker hudoverflaten. Passer alle hudtyper, men spesielt om du har en fuktfattig hud, eller om du sliter med kløe og irritasjon.

Skrevet av

SkinSecret logo

SkinSecret

SkinSecret tilbyr kvinner og menn de aller beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og vakker hud, og vårt mål er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *