Vi lanserer det veganske hudpleiemerket Olivarrier!

Olivarrier lager produkter som er 100% vegansk, 100% cruelty-free, ikke testet på dyr, naturlig og parfymefritt. Endelig er vi klare for lansering på SkinSecret!

Less but better

Olivarrier fanget vår oppmerksomhet ved at de reklamerte seg som veganske, cruelty-free og parfymefrie. Med min historie med trøblete og sensitiv hud måtte jeg få tak i alt av deres produkter for å teste på min egen hud. Produktene levde opp til forventningene etter kun et par dagers bruk, og de var fuktighetsgivende, beroligende og ga gode resultater. Olivarrier fokuserer på det naturlige og enkle, og med produkter av høy kvalitet er det ikke rart at deres slagord er “Less but better“. Produktene er helt frie for fargestoffer, parfymedufter, syntetiske konserveringsmidler, silikoner, kjemikalier, og genmodifiserte stoffer. De er også laget uten eteriske oljer, slik at de er trygge å bruke for de med hypersensitiv hud. Deres hovedfilosofi er å gjenoppbygge hudens naturlige barriere, som har blitt svekket av ytre påvirkninger, på en naturlig og vegansk måte.

Vegansk og cruelty-free

Olivarrier er 100% vegansk, de tester ikke på dyr og er trygg hudpleie for alle hudtyper og tilstander. Olivarrier produseres av firmaet Lady & Skin og er registrert som cruelty free og vegan hos PETA, som vel er verdens mest kjente dyrevernsorganisasjon. I tillegg er produktene fra Olivarrier EWG sertifisert, som vil si at de er helt trygge å bruke for de med hyperallergisk hud. I tillegg er Olivarriers forpakninger laget av resirkulerbart materiale og all tekst er trykket med soya-blekk.

Produktene

Produktutvalget fra Olivarrier består av følgende produkter:

OLIVARRIER Dual Moist Toning Lotion: Ikke la deg lure av navnet “lotion”, dette er en tyntflytende toner som du bruker på renset ansikt. Den balanserer pH-verdien i huden din og fukter veldig godt, derav navnet lotion. En perfekt toner for alle hudtyper som føler at de har mistet fukten i huden og som raskt trenger å slukke denne tørsten.

OLIVARRIER Dual Moist Hyaluron Essence: Dette er en essens som inneholder hyaluronsyre, squalan, panthenol, brokkoliekstrakt, havregrynekstrakt og ceramider som alle hjelper huden din med å få tilbake spensten, gløden og styrken. En avkjølende og beroligende essens som trekker raskt inn i huden og etterlater den babymyk.

OLIVARRIER Fluid Oil: Denne ansiktsoljen inneholder 100% ren squalan, som er et stoff som har mange fordeler for huden din. Etter hvert som vi blir eldre slutter kroppen å produsere squalan, og det er viktig å tilføre stoffet i huden på andre måter. Påfør et par dråper av denne direkte på ansiktet eller bland med din dagkrem, for å få ekstra pleie og et lite løft. Denne oljen kan også brukes av de med fet hud.

OLIVARRIER Dual Moist Comfort Cream: En beroligende krem for alle hudtyper. Inneholder hyaluronsyre og squalan fra oliven, og holder unna døde hudceller på en skånsom måte.

OLIVARRIER Emollient Extra Comfort Cream: Denne kremen er virkelig det lille ekstra! Hvis du har irritert og tørr hud, så er denne midt i blinken for deg. Inneholder 20% organisk shea butter, og passer til de mest sensitive hudtyper. Denne behagelige kremen styrker din naturlige hudbarriere, og gjør den mindre følsom mot ytre påvirkninger, som stress og forurensning.

Skrevet av

Sanja Skinsecret

Sanja

Grunnlegger av SkinSecret
Jeg startet SkinSecret for å kunne tilby kvinner og menn de beste og mest unike hudpleieprodukter fra Sør-Korea. Naturlig skjønnhet starter med sunn og naturlig flott hud, og mitt mål med SkinSecret er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.

Sanja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *