Vi utvider sortimentet med 8 friske Isntree-produkter!

Da vi for noen uker tilbake hadde en giveaway på Isntree sin Hyaluronic Water Essence kokte det virkelig i innboksen vår. Utrolig mange av dere har lurt på om den kunne kjøpes hos oss, og nå kan vi dele nyheten om at den endelig er tilgjengelig i nettbutikken. I tillegg introduserer vi et dryss av andre spennende Isntree-produkter for enhver hudtype, pluss: de er helt frie for parfyme og essensielle oljer!

Hyaluronsyre-serien for dyp og vedvarende fukt

Isntree sine populære hyaluronsyre-tonere har fått godt selskap! Hyaluronic Acid Water Essence består av hele 8 typer hyaluronsyre i ulike molekylære størrelser slik at alle lag av huden får fukt, mens begge kremene har 5 typer hyaluronsyre hver. Velg Hyaluronic Acid Moist Cream hvis du har tørr, normal eller dehydrert hud, eller Hyaluronic Acid Aqua Gel Cream hvis du har fet eller kombinasjonshud som er dehydrert.

Lurer du på om du har tørr eller dehydrert hud? Sjekk ut forskjellene her!

Få balansert hud med grønn te

Hvis du sliter med overproduksjon av olje, er Green Tea Fresh Toner et supert valg for deg. I stedet for uttørkende ingredienser bruker den heller en blanding av planteekstrakter og tannin til å balansere talgproduksjonen. Toneren består også av 80% grønn te-ekstrakt fra Jeju, kjent som den koreanske versjonen av Hawaii, og som med sin mineralrike vulkanske dyrkejord gjør teen ekstra god. Toneren er full av vitaminer, mineraler og antioksidanter, og har en lettvektig konsistens slik at fukten trekker raskt inn.

Smart anti-aging med fermenterte ingredienser

TW-Real serien består av et anti-aging serum og en øyekrem, og nøkkelingrediensen i begge disse produktene er bifida ferment, en probiotika som bygger opp barrieren og beskytter huden mot ytre irritasjon. Hudbarrien er svært viktig å ta vare på for å unngår skader og fukttap, slik holder huden seg så ungdommelig som mulig. I tillegg har begge produktene niacinamide og adenosine for å jobbe med forbedring av pigmentflekker, rynker og fine linjer.

Beroligende mugwort til sensitiv hud

Mugwort, eller burot på norsk, er en plante med lang historie i tradisjonell øst-asiatisk medisin. Den er særlig kjent for å være anti-bakteriell og anti-inflammatorisk, og er derfor en ingrediens som fungerer godt med sensitiv hud og hudtilstander som akne, eksem og psoriasis. Real Mugwort Clay Mask består av hele 6 forskjellige typer leire, og sørger for å trekke til seg overflødig talg og smuss som kan tette porene. Pulverisert burot og røde bønner gir også en mild eksfoliering. Påfør på ren hud og vent 10-15 minutter før du skyller med lunkent vann. Følg deretter opp med Spot Saver Mugwort Gauze Mask, en avkjølende og beroligende sheetmaske som også gir huden dyp fukt.

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

 

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *