3 anti-age favoritter akkurat nå!

Du har helt sikkert hørt begrepet “anti-age” når det snakkes om hudpleie. Anti-age betyr rett og slett at man pleier huden slik at man forebygger aldringstegn som fine linjer og rynker. Hvis du ønsker å fokusere på anti-age i din hudpleierutine har vi samlet tre favoritter vi bruker akkurat nå!

Anti-age favoritter 

COSRX The Vitamin C 23 Serum 

Vitamin C er en av de mest effektive ingrediensene for å opprettholde en sunn og sterk hud. Ingrediensen vil nemlig stimulere kollagenproduksjonen i huden. Kollagen er en bindestoff som bidrar til å opprettholde struktur og fasthet i huden, og gi oss en ungdommelig og spenstig hud. I tillegg bidrar vitamin C til å jevne ut hudtonen og gir en fin glød til huden. Ved å tilføre vitamin C i rutinen din vil produksjonen vedlikeholdes lenger, og rynker og fine linjer forebygges.

COSRX The Retinol 0.5 Oil 

Vi kan kanskje ikke nevne anti-age uten å nevne retinol! Retinol er et derivat av vitamin A, som stimulerer cellefornyelse og produksjon av kollagen. Grunnen til at det er en super anti-age ingrediens, er at den øker celle omsetningen, skånsomt peeler huden og stimulerer kollagenproduksjonen. Uansett om du ønsker å forebygge aldringstegn, jevne ut fine linjer og rynker eller forebygge akne er dette en super ingrediens å inkludere i rutinen din!

Les mer om hvordan du kan starte med retinol her!

SKIN1004 Madagascar Centella Probio-Cica Intensive Ampoule

Koreanere mener at en hydrert og jevn hud er sunn hud – og her kommer probiotika inn. Den er nok ikke like kjent som vitamin C og retinol når det kommer til anti-age, men denne ingrediensen har også mange fordeler for huden! SKIN1004 Madagascar Centella Probio-Cica Intensive Ampoule inneholder fementert centella asiatica, og sørger for å gi både fukt og pleie til huden. En dehydrert eller tørr hud kan nemlig vise tegn til aldring tidligere, og det er derfor viktig å tilføre godt med fukt. Serumet inneholder også Ceramide NP som sammen med fermentert centella asiatica vil hjelpe huden med å holde på fukt og næring. Dette serumet har derfor blitt en av våre anti-age favoritter!

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *