SOME BY MI er tilbake!

Er du en av de som har savnet Some By Mi? Da har vi en gladnyhet til deg: Some By Mi er nemlig endelig tilbake i hyllene våre igjen! Denne gangen har vi fått inn flere produkter med ulike funksjoner som er fulle av naturlige, aktive ingredienser, og bidrar til en sunn og plettfri hud. De fungerer faktisk akkurat like mirakuløst som navnet tilsier – something by a miracle

En av ingrediensene som går igjen i produktene vi har fått inn er truecica, Some By Mi sin egne patenterte ingrediens. Her kombineres centella asiatica, tetre og burot for å gi huden optimal lindring og pleie. Disse tre er nemlig noen av de mest effektive ingrediensene som finnes dersom man ønsker å roe ned irritasjon, rødhet, kløe og akne-utbrudd. Perfekt for sensitiv og stresset hud som trenger beroligende pleie. I tillegg har vi nå fått inn Some By Mi sin retinol-serie, som passer fint til deg med akneutsatt hud eller ønsker å jobbe med anti-age!

30 Days Miracle

30 Days Miracle har du kanskje sett hos oss før, det er nemlig en serie vi tidligere hadde et rekke utvalg fra. Denne gangen har vi utvidet sortimentet, og fått inn alt fra vannbasert rens til kroppssåpe. Serien inneholder ingrediensen truecica i tillegg til AHA- BHA- og PHA-syrer. AHA vil eksfoliere det ytterste laget av huden og fjerne døde hudceller, mens BHA renser porene i dybden. PHA forebygger fuktighetstap og forsiktig eksfolierer og beroliger huden. Denne serien vil både virke forebyggende og pleie en akneusatt hud.

AHA BHA PHA 30 Days Miracle Acne Clear Foam 

Dette er en skummende rens, spesielt tilpasset fet og akne-utsatt hud som renser huden på en grundig men skånsom måte. Overflødig talg og olje forsvinner lekende lett og porene renses på et dypt nivå. AHA, BHA og PHA-syre fjerner døde hudceller uten å skape irritasjon og virker effektivt for en jevnere, glattere og fornyet hudoverflate. I tillegg inneholder rensen truecica og har derfor en behagelig beroligende og balanserende effekt. Et ypperlig alternativ for deg som ønsker en mild rens som behandler urenheter og etterlater huden strålende ren!

AHA BHA PHA 30 Days Miracle Cleansing Bar og AHA BHA PHA 30 Days Miracle Truecica Clear Pad

Dette er en rens som kommer i en litt annen variant enn vi er vant til; nemlig som en eksfolierende rensebar! SOME BY MI AHA BHA PHA 30 Days Miracle Cleansing Bar etterlater huden jevnere og passer til deg med mye tekstur i huden. Den inneholder tetre-ekstrakt, niacinamide og AHA, BHA og PHA og vil hjelpe til med å behandle akne, rense porene og eksfoliere skånsomt. Denne anbefaler vi ikke til sensitiv hud, men passer fint til akenutsatt hud med tekstur. 

AHA BHA PHA 30 Days Miracle Truecica Clear Pad består av pads som er dyppet i en høykonsentrert cica-essens. Disse passer godt til akneutsatt hud eller hvis du har inflammasjon i huden, da de roer ned både rødheter og forebygger akneutbrudd. Padsene eksfolierer skånsomt og bidrar til å balansere talgproduksjonen og minske synligheten av porer. Centella asiatica, antiseptiske tetre-ekstrakt og antibakterielle wormwood-ekstrakt sørger for en fuktet hud og gjør røde områder mindre synlig. Supergode pads til en akneutsatt hud!

AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner, Serum og Cream

Denne trioen vil virke beroligene, balansere talgproduksjonen, fukte huden og forebygge akneutbrudd. Med AHA-, BHA-, og PHA syrer bidra de til at hudtonen blir jevnere og med mindre inflammasjon og rødheter. 30 Days Miracle Toner inneholder tetrevann og papayavann som effektivt roer ned huden, balanserer talgproduksjonen og reduserer rødhet og betennelser i huden forårsaket av kviser og akne. 30 Days Miracle Serum inneholder naturlige plantebaserte oljer øker jeg fuktnivået i huden og sørger for at huden ikke blir stram og rød, mens 30 Days Miracle Cream er formulert med 70% ren centella asiatica som vil lindre sensitiv hud. En god trio til deg med fet- eller kombinert akneutsatt hud!

AHA BHA PHA Clear Spot Patch

Hvis du ønsker å spotbehandle en kvise eller et akneutbrudd er Clear Spot Patch et supert valg! Clear Spot Patch er beskyttende akneplaster som behandler og beskytter inflammasjon og bidrar til å pleie kviser. Når du plasserer et plaster på en kvise vil de tilføre tetre og salisylsyre (BHA) for å rense porene og behandle inflammasjonen i huden. 

AHA BHA PHA 30 Days Miracle Acne Clear Body Cleanser

Hvis du opplever kviser, akne eller nupper på huden er denne virkelig verdt å teste ut! Ved hjelp av eukalyptus som virker talgkontrollerende, AHA- og PHA-syre som eksfolierer huden og BHA-syre som renser porene i dybden, bidrar denne til en jevnere hud på kroppen! I tillegg lukter den frisk av eukalyptus, noe vi elsker!

SOME BY MI Retinol Intense

Denne serien har vi gledet oss til å lansere; nemlig Some By Mi sin nye retinol-serie! Serien består av Retinol Intense Advanced Triple Action Eye Cream, Retinol Intense Reactivating Serum og Retinol Intense Reactivating Mask. Produktene inneholder 0.1% retinol, retinal og plantebasert bakuchiol. Sammen vil denne trioen sørge for å redusere dybden på rynker og viske ut aknearr, samtidig som de virker forebyggende på både rynker og akne. Ønsker du å teste ut produktene har vi også fått inn Retinol Intense Trial Kit, som inneholder både serum og øyekrem! Du kan lese mer om retinol-serien her.

Er du ny til retinol? Da anbefaler vi at du leser artikkelen retinol: slik bruker du det og spørsmål og svar om retinol før du setter i gang!

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *