Nytt merke på SkinSecret: ELEVEN HUESDAY

Si hei til vårt helt nye hudpleiemerke, Eleven Huesday!

Eleven Huesday er et spennende merke med en minimalistisk tilnærming til hudpleie. De har utviklet 11 produkter som er enkle men likevel effektive, og som gjør hudrutinen din ukomplisert – perfekt for de med en travel hverdag.

Produktene til Eleven Huesday inneholder de beste aktive ingrediensene som for eksempel niacinamide, vitamin C, retinol og hyaluronsyre, kombinert med det beste fra naturen. Målet deres har vært å gå mot trendene og heller bruke ingredienser som beviselig funker, og dermed lage klassikere som kan brukes år etter år.

Fem nye produkter fra Eleven Huesday

Vi har i denne omgang tatt inn fem av Eleven Huesday sine produkter. Disse fokuserer spesielt på å styrke hudbarrieren, stimulere kollagenproduksjonen og jevne ut hudtonen. Produktene inneholder ikke kunstig parfyme eller farge, og kan brukes av de fleste hudtyper.

To serum

De to første produktene vi vil trekke frem er ELEVEN HUESDAY Skintectonic Recovery Serum og ELEVEN HUESDAY The C Vitamin Concentrate.

Skintectonic Recovery Serum er et reparerende serum med EGF (epidermal growth factor) og 8 typer peptider som sørger for å stimulere kollagenproduksjonen og gi huden spenst. Serumet inneholder i tillegg beroligende og fuktgivende ingredienser som centella, panthenol og hyaluronsyre, ingredienser som også sørger for å styrke hudbarrieren. Et supert serum for de med dehydrert hud eller en svekket hudbarriere.

The C Vitamin Concentrate er et serum med hele 20% vitamin C, en antioksidant som reduserer aldringstegn ved å jevne ut hudtonen og stimulere produksjonen av kollagen og elastin. I tillegg har den litt retinol, en annen velkjent anti-aldrende ingrediens, samt niacinamide og kollagen. Serumet er proppfullt av vitaminer, antioksidanter og beroligende planteekstrakter. Vi elsker!

Les også: Spørsmål og svar om vitamin C

Ansiktsolje

Nå som det blir kaldere og tørrere i luften er det supert å legge til en ansiktsolje for å gi huden ekstra fukt og beskyttelse. ELEVEN HUESDAY The T Signature Face Oil er basert på tamanuolje som er naturlig rik på antioksidanter og fettsyrer. I tillegg har den 6 botaniske oljer som beroliger og fukter, og The T Signature Face Oil har en lettvektig konsistens til tross for at det er en olje. Bruk den både alene eller blandet med fuktighetskrem.

Ansiktsmasker

De to siste produktene vi har tatt inn er ansiktsmasker, en sheetmaske og en sovemaske. Sheetmasken Skintectonic C5 Soothing Mask har stamceller fra en rekke planter, og vil både berolige og fukte huden. Sheetmasken kan brukes av alle hudtyper, særlig de med opphisset og irritert hud, da innholdet av kamfer, madecassoside og aloe vera virker avkjølende på huden.

Sovemasken Pinkberry Firming Sleep Mask gir livløs hud gløden tilbake ved hjelp av ekstrakter fra 10 ulike bær. Disse naturlige ingrediensene gjør at masken er full av vitaminer, mineraler og antioksidanter, og virker derfor revitaliserende på huden gjennom natten. I tillegg har den peptider og kollagen som også virker anti-aldrende og gir huden spenst. Denne masken kan brukes av alle hudtyper, særlig de med gusten og dehydrert hud.

Skrevet av

Ingeborg Skinsecret

Ingeborg

Innholdsprodusent
Jeg har vokst opp med K-beauty og en koreansk hudpleierutine har vært en selvfølge så lenge jeg kan huske. Mitt mål er å formidle kunnskapen jeg har om koreansk hudpleie til flest mulig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *