Slik strammer du opp huden!

Ønsker du å stramme opp huden? Det er faktisk fullt mulig å gjøre uten å ty til dyre hudpleiebehandlinger. Det høres kanskje for godt ut til å være sant, men med litt tid og tålmodighet kan man få gode resultater av hudpleieproduktene du bruker hjemme. Vi har samlet tre enkle tips du kan inkorporere i din nåværende hudpleierutine for å stramme opp huden hjemme!

Tre tips du kan inkorporere i din hudpleierutine

1. Ansiktsmassasje med gua sha for å stramme opp huden

Hva er vel bedre enn en deilig ansiktsmassasje? I tillegg til å skape en avslappende rutine for deg selv, kan en ansiktsmassasje med gua sha gi gode resultater om du ønsker å stramme opp huden. 

Massasje med gua sha har mange gode fordeler. Dette er heller ikke en trend som bare har dukket opp de siste årene, men som har blitt brukt i kinesisk medisin i århundrer. Massasje med gua stimulerer sirkulasjonen i lymfesystemet, og vil derfor bidra til å redusere hovenhet i ansiktet. I tillegg vil massasjen bidra til å stramme opp huden og gi en frisk og fin glød til ansiktet. En ting som derimot er viktig å huske på er at effekten av gua sha massasje er midlertidig, og det er viktig å være konsistent om man ønsker å se varige resultater. 

2. Fuktighetsgivende mist

En ansiktsspray eller mist kan gjøre underverker på sliten og slapp hud! NEOGEN Probiotics Youth Repair Mist inneholder fermenterte ingredienser og pleiende ceramider. Med en kombinasjon av fuktighetsgivende ingredienser som hyaluronsyre, panthenol og honning, i tillegg til oljer fra tindved, moringa og oliven gir denne massevis av fukt og en ordentlig fin glød. Den virker også anti-aging med ingredienser som niacinamide, melkesyre og PHA. Opplever du at huden føles tørr og sliten i løpet av dagen er denne perfekt å ha med i vesken eller stående på pulten! 

3. Retinol 

Vårt aller beste tips for å stramme opp huden er den aktive ingrediensen retinol! Retinol er et derivat av vitamin A som stimulerer cellefornyelsen og produksjonen av kollagen. Som resultat kan man få en glattere og jevnere hudtone, i tillegg til å forebygge pigmentflekker og aldringstegn som fine linjer. 

COSRX The Retinol 0.5 Oil inneholder 0.5% høykonsentrert retinol og er super hvis du ønsker et serum med retinol. I tillegg til retinol inneholder den også fuktighetsgivende squalan. Denne ingrediensen vil hjelpe til å holde på hudens fuktighet, og beskytte mot ytre stressfaktorer som kan gjøre huden tørr og slapp. 

Er huden din mer på den sensitive siden kan du eventuelt begynne med COSRX The Retinol 0.1 Cream. Kremen inneholder 0.1% retinol for å skape minst mulig irritasjon, men samtidig være en effektiv behandling mot fine linjer og slapp hud. Husk at retinol er en sterk ingrediens for huden, og det er lurt å trappe sakte opp når du først begynner å inkludere det i hudpleierutinen din. Vi har skrevet noen tips her til deg som skal i gang med retinol!

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *