Styrk hudbarrieren med hudpleie fra MIXSOON

Opplever du at huden din er rød, sviende eller at den plutselig har begynt å klø? Da kan det være du har en svekket hudbarriere. Vi vet hvor frustrerende det kan være med en hud som ikke samarbeider, så i denne artikkelen har vi satt sammen en rutine med MIXSOON som vil bidra til å styrke og pleie en svekket hudbarriere. 

Hvorfor bør man ha fokus på en sterk hudbarriere?

Hudbarrieren sin jobb er blant annet å stenge ut forurensning fra luften og låse fuktigheten inn i huden. En sunn og sterk hudbarriere er derfor viktig, og gir blant annet et godt grunnlag for at huden holder seg sunn, myk og spenstig! Selv om hudbarrieren er viktig, kan den lett bli skadet hvis vi bruker for sterke hudpleieprodukter, ikke beskytter den mot sol, kulde eller sterk vind, eller ikke tilfører nok fukt. Du kan lese mer om hva som kan svekke hudbarrieren her. 

Hvordan styrke hudbarrieren med MIXSOON

Når du skal styrke hudbarrieren er ingredienser som centella asiatica, bifida og bean ingredienser du bør se etter. Disse vil alle bidra til å roe ned og styrke hudbarrieren. Produktene i rutinen inneholder heller ingen sterke ingredienser som kan gjøre huden sensitiv eller irritert. 

MIXSOON renserutine

En mild renserutine er det første du bør se etter når du ønsker å styrke hudbarrieren. 

MIXSOON Bean Cleansing Oil og MIXSOON Centella Cleansing Foam er en supermild renserutine som vil passe til selv den mest sensitive hudtypen. Uten å forstyrre hudens barriere, men heller etterlate huden myk og ren, er dette en duo som er perfekt for deg som trenger å styrke hudbarrieren. Ingredienser som bean og centella asiatica er nemlig effektive når det kommer til å styrke hudbarrieren. 

Toner 

MIXSOON Bifida Toner har et høyt innhold av ingrediensen bifida. Bifida hjelper blant annet til å balansere huden, styrke hudbarrieren og behandle sensitiv, irritert og kløende hud. Denne toneren trekker så godt inn i huden og gir i tillegg masse deilig fukt! 

Essence 

Centella asiatica er nok en kjent ingrediens for deg som har opplevd en svekket hudbarriere tidligere! Cica, som det også heter, hjelper til med å roe ned inflammasjon i huden og er en sikker vinner hvis du har rødlig, sensitiv hud. MIXSOON Soondy Centella Asiatica Essence inneholder i tillegg til Centella også saponiner som styrker hudbarrieren og forbedrer hudens tilstand. Denne essencen er så fin for å holde huden sunn og smidig.

Fuktighetskrem 

Bean, eller søyabønner, er en effektiv hudpleieingrediens med mange gode egenskaper. I tillegg til å roe ned huden og virke anti-inflammatorisk, er den også fuktighetsgivende og vil bidra til en smidig og sterk hud. MIXSOON Bean Cream er en mild fuktighetskrem som balanserer huden, forbedrer elastisiteten og gir huden en ny og frisk glød! En stor favoritt blant SkinSecret-teamet. 

MIXSOON solkrem 

Uansett hvor herlig det er å kjenne solstrålene på huden etter en lang vinter, er UV-stråler en av faktorene som kan bidra til å svekke hudbarrieren – spesielt hvis vi blir brent! MIXSOON Centella Sun Cream SPF50+ beskytter huden, uten å legge igjen et hvitt lag over huden. Stjerneingrediensen i solkremen er centella asiatica som virker beroligende og lavenderolje som hydrerer huden. En supergod solkrem som en svekket hudbarriere!

Oppsummering 

Tegn på at du opplever en svekket hudbarriere er at huden svir, klør, føles sensitiv og lett blir rød. Dette er noe vi alle kan oppleve fra tid til annen, og påvirkes blant annet av vær og vind, feil bruk av produkter eller at vi ikke tilfører nok fukt. Ingredienser du bør se etter for å styrke hudbarrieren er blant annet centella asiatica, bifida og bean. MIXSOON utviklet produkter med få, milde og effektive ingredienser og er supre for deg med en svekket hudbarriere!

Skrevet av

thale-skinsecret

Thale

Innholdsprodusent

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *